ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

GNTM: Το μοντέλο που αποχώρησε ξανά και ο σάλος που προκλήθηκε από τα γυρίσματα

Δείτε το βίντεο

newsroom must

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου τα επτά μοντέλα που έμειναν στον διαγωνισμό κλήθηκαν να φωτογραφηθούν στην Ελαφόνησο σαν μια συμμορία, διαφημίζοντας ταυτόχρονα ένα αυτοκίνητο. Η Βίκυ, μάλιστα, δεν δίστασε να τους δώσει tips... και να φωτογραφηθεί μαζί τους σε μια εικόνα που έγινε viral!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Ηρακλής και Παρασκευή πήραν την καλύτερη κριτική, ενώ αντίθετα, η Ξένια με την Μαριαγάπη βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση. Τελικά, από το σόου αποχώρησε η δεύτερη. Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της, η Ξένια έκανε και το πρώτο της post στο Instagram.

Δημοσιεύοντας δύο εικόνες της, έγραψε:  "Αποχώρησα για 2η φορά, πολύ δικαιολογημένα. Όχι και ότι η 1η δεν ήταν, δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας σε μια συνεργασία. Πέρασα υπέροχες στιγμές και μάζεψα αξέχαστες εμπειρίες. Θέλω από τα βάθη της καρδίας μου να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι για τα άτομα που με έκαναν να εξελιχθώ, να δοκιμάσω και να πιέσω τα όριά μου, να βγω από το comfort zone και πίστευαν σε εμένα μέχρι και την τελευταία μου στιγμή στο παιχνίδι αυτό. @genevievevv @vickykaya_ @angelosbratis @skoulos @yiorgoskaravas_official. Δεν ξεχνάω τους στυλίστες, makeup artists, σχεδιαστές και φωτογράφους για τις υπέροχες συνεργασίες. Και βέβαια ευχαριστώ όλα τα άτομα της παραγωγής που δουλεύοντας σκληρά έκαναν την εμπειρία αυτή αξέχαστη και ανεπανάληπτη... Τέλος έχω να πω πως αυτή η φάση της ζωής μου θα μου μείνει αξέχαστη και δεν θα την άλλαζα με τίποτα...". 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aesthetic - Makeup (@kceniyah)

Να σημειώσουμε πως ενώ το επεισόδιο ήταν άκρως ενδιαφέρον και ιδιαίτερο, τα γυρίσματά του προκάλεσαν στην Ελαφόνησο προκάλεσαν σάλο αφού κατά πολλούς, καταπατήθηκε μια περιοχή που θεωρείται προστατευμένη. 

Πιο συγκεκριμένα, τα σχόλια πήραν "φωτιά" εξαιτίας της απόφασης της παραγωγής να "εισβάλουν" σε μια προστατευόμενη περιοχή με σπάνια είδη φυτών, για την οποία γίνονται τόσες προσπάθειες και ενέργειες ώστε να διατηρηθεί το εν λόγω οικοσύστημα και να δώσουν το λάθος παράδειγμα προς τους τηλεθεατές για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση