ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γωγώ Αλεξανδρινού: ''Πέρασα κρίση στον γάμο μου''

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/10) η Γωγώ Αλεξανδρινού. Η συζήτηση ξεκίνησε με την παρουσιάστρια να μιλά για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ.

''Έχω κλείσει ένα μήνα στο ΡΙΚ. Ήταν ο πρώτος μήνας της αγωνίας, ένας μήνας προσαρμογής, και το άγχος είναι φυσιολογικό, ήταν όμως δημιουργικό'', ανέφερε αρχικά.

Η Χριστιάνα αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν σχετικά με το πώς μπήκε στο ΡΙΚ η παρουσιάστρια, με την Γωγώ να απαντά: 

''Δεν άκουσα πάρα πολλά για τον τρόπο που "μπήκα" στο ΡΙΚ. Είναι γνωστό, έγινε πρόταση και την δέχθηκα. Κάποιος που πιστεύει ότι έχω πάει στο κρατικό κανάλι με κομματικά κριτήρια, δεν θα αλλάξει γνώμη με ότι και να πω. Μέσα από την δουλειά μου θα αποδείξω την αλήθεια και ότι δεν υπάρχει εκδούλευση. 

Καταλαβαίνω αυτό τον συνειρμό που κάνουν. Μου έστειλε μια γυναίκα στο Facebook, ότι "μια χαρά η δουλειά σου να κάθεσαι από τον Μάρτη και να πληρώνεσαι από το ΡΙΚ" , αλλά της εξήγησα και μου ζήτησε συγνώμη και απολογήθηκε. Δεν πληρώνομαι, όταν δεν εμφανίζομαι. Για αυτό ένιωσα αδικία. Το ψέμα έχει κοντά πόδια και η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια.''

Mιλώντας για τον ρόλο της μητρότητας, η Γωγώ Αλεξανδρινού παραδέχθηκε: 

''Άλλαξα σαν άνθρωπος, όταν έγινα μάνα και άλλαξα εντελώς, τον τελευταίο χρόνο. Έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να κάνει δεύτερες σκέψεις και να μην είμαι "φούρνος", όπως ήμουν παλιά. Τα παιδιά μού έμαθαν την υπομονή, την υπέρβαση και ότι μέσα μας κρύβουμε δυνάμεις που δεν ξέρουμε ότι έχουμε και ότι όταν χρειαστεί τις ανασύρουμε. Έχω πολύ λίγους φίλους αλλά καλούς. Τους έχω σαν αδέρφια'', δήλωσε εμφανώς συγκινημένη. 

Η Γωγώ αναφέρθηκε και στην σχέση που έχει με τον σύζυγό της Χαράλαμπο Προύντζο, ενώ δεν έκρυψε ότι στο παρελθόν πέρασαν μια μικρή κρίση στον γάμο τους:

''Δεν έχω πολύ κοινωνική ζωή με τον άντρα μου και φταίω εγώ. Έχω βγει από την φάση του "ξενυχτιού" αλλά ο Χαράλαμπος είναι πιο του γλεντιού, που τον χαλαρώνει από την πίεση της δουλειάς του. Έχουμε περάσει κρίση με τον σύζυγό μου πολύ' παλιά, τώρα είμαστε πολύ καλά. Έχουμε τις μικρο-εντάσεις μας, αλλά στο τέλος πάμε να μαλώσουμε αλλά γελάμε γιατί ξέρουμε τον λόγο του απέναντι.''

Δείτε την συνέντευξή της στο video που ακολουθεί:

 

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση