ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

GNTM: Οι φιναλίστ και η ημερομηνία του τελικού

Θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για την τελική τετράδα?

Το Greece’s Next Top Model φέτος ήταν αρκετά διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές αφού εκτός από γυναίκες μοντέλα, δικαίωμα συμμετοχής είχαν και άντρες οι οποίοι σε κάθε δοκιμασία καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με το ταλέντο τους. 

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού από τον Χάρη Λεμπιδάκη ο τελικός θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά στο ποιοι θα καταφέρουν να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό - μπορεί να μην γνωρίζουμε ονόματα - σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, ο τελικός θα κινηθεί σε αντρικό επίπεδο, «Η υπόθεση θα είναι αντρική», είπε χαρακτηριστικά.

Tο σενάριο αυτό είναι πολύ πιθανόν αφού όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, σύμφωνα με ελληνικές ιστοσελίδες και τις πηγές τους, στον τελικό που θα δούμε σε ένα περίπου μήνα από τώρα στο GNTM 3 θα διεκδικήσουν θέση τέσσερις άντρες, ο Αιμιλιάνο, ο Edward, ο Ανδρέας αλλά και ο Ηρακλής.

Τα έπαθλα του GNTM 3
Ο νικητής θα έχει ένα διετές συμβόλαιο με ένα από τα καλύτερα πρακτορεία μόδας στον κόσμο, το Elite Models -στο οποίο είναι και η Kendall Jenner- , ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ αλλά και 50.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση