ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Green Carpet Fashion Awards 2019: Οι προσκεκλημένοι και οι νικητές

Η Σκάλα του Μιλάνου υποδέχθηκε την περασμένη Κυριακή αστέρες από την Ιταλία και όλον τον κόσμο, καθώς φιλοξένησε την τελετή απονομής των Green Carpet Fashion Awards 2019 (Βραβεία του Πράσινου Τάπητα της Μόδας).
    
Ο Ιταλός μόδιστρος Valentino Garavani , ο οποίος παρέλαβε τη σημαντική τιμητική διάκριση, Legacy Award, συνοδευόταν από τη Σοφία Λόρεν.

Η τελετή απονομής των βραβείων διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου από το Ιταλικό Επιμελητήριο Μόδας και την Eco-Age, που παρέχει συμβουλές στις εταιρίες που υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος.
    
Για να υποδεχθεί τους καλεσμένους η Piazza della Scala έγινε αγνώριστη, μετατράπηκε σε αμπελώνα με κήπους.
    
Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν τα μοντέλα Adut Akech και Jon Kortajarena. Την τελετή παρακολούθησαν πολλοί εκπρόσωποι του κόσμου της μόδας, η Anna Wintour, αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, τα μοντέλα Amber Valletta, Barbara Palvin, οι άγγελοι της Victoria's Secret,  Isabel Marant, Alessandra Ambrosio  και Elsa Hosk.Η συνιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της Eco-Age Livia Firth συνοδευόταν από τον σύζυγό της, ηθοποιό Colin Firth. Τη βιομηχανία του θεάματος εκπροσώπησαν η ηθοποιός, Shailene Woodley, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Derek Blasberg κ.ά.
    
Το Green Carpet Fashion Award Καλύτερου Αναδυόμενου Σχεδιαστή παρέλαβε η Flavia La Rocca, το βραβείο του Εθνικού Επιμελητηρίου Ιταλικής Μόδας σε ένδειξης Αναγνώρισης Βιωσιμότητας παρέλαβαν η Elia Maramotti από τη Max Mara και οι Alessandro Sartori και Zildo Zegna από τον οίκο Zegna.
    
Η Βρετανίδα σχεδιάστριαStella McCartney τιμήθηκε με το βραβείο Πρωτοπορίας και το βραβείο Οικολογικής Ευθύνης απονεμήθηκε στους γονδολιέρηδες της Βενετίας, επειδή φορούν ρούχα από μαλλί merino αυστραλιανό, 100% φυσικό και ανανεώσιμο σε συνεργασία με τη Woolmark Company.
    
Το βραβείο Κυκλικής Οικονομίας απονεμήθηκε στη Healthy Seas και το βραβείο Οραματιστή στον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Kering, François-Henri Pinault .
    
 Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X