ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Gregory Morfi και Μαρία Αριστείδου μιλούν για το Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Οι σχεδιαστές που συμμετέχουν στο 3ο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show μάς μιλούν για το τι θα δούμε τη λαμπερή βραδιά και κάνουν την επίσημη πρώτη φωτογράφιση στη νέα υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου. Μαζί με το κατάστημα Toi&moi, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα μάς παρουσιάσουν τις συλλογές τους σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση μόνο σκοπό έχει να δώσει ελπίδα. Για ακόμη μία χρονιά, το Beautiful People αποδεικνύει ότι δεν είναι απλά το περιοδικό που εμπιστεύονται οι celebrities, αλλά πρωτοπορεί και μέσω της μόδας παράγει κοινωνικό έργο, προσφέροντας €5.000 στους μικρούς ήρωες του Παιδογκολογικού Ιδρύματος Ελπίδα.

Του Νικόλα Φωτίου για το περιοδικό Beautiful People

Φωτογραφίες: Ντέμης Σιρανίδης

 GREGORY MORFI

Είναι περήφανος που αποτελεί μέρος της φετινής διοργάνωσης, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάσει τη συλλογή του στο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity show. «Το προσμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία», μάς λέει σε ένα διάλειμμα από τη φωτογράφιση. Θεωρεί ότι θα είναι μια βραδιά πολύ ξεχωριστή, καθότι η μόδα θα ενωθεί για ένα σκοπό και, μάλιστα, ιερό. Στο The Charity Show ο πετυχημένος σχεδιαστής θα παρουσιάσει είκοσι δημιουργίες υψηλής ραπτικής φτιαγμένες με πολλή αγάπη και αποτελούμενες από πολυτελή υφάσματα. Πέτρες και φτερά είναι τα υλικά που χρησιμοποίησε, με το μαύρο, το λευκό και τις αποχρώσεις της άμμου να είναι κυρίαρχο και ξεχωριστό στοιχείο.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου-Μιχάλης Σοφοκλέους: Ξανά μαζί για καλό σκοπό

                          Τι μας είπαν οι 10 κυρίες που θα συμμετέχουν Εύρηκα Μασαλλίας The Charity Show 

                          Η Eleonora La Luna με τους The Fabulous Dillingers στο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

MARIA ARISTIDOU
Από το 2007 μέχρι σήμερα η Μαρία Αριστείδου έχει διαγράψει μία πετυχημένη πορεία στον χώρο της υψηλής ραπτικής, ανοίγοντας τα φτερά της και στο εξωτερικό. Στο Παρίσι μόνο, μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει πέντε συλλογές. Τα πλεκτά υφάσματα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των συλλογών της που την κάνουν να ξεχωρίζει και να κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Νιώθει περήφανη για το γεγονός ότι όλη η παραγωγή των δημιουργιών της γίνεται στην Κύπρο και ακόμα πιο περήφανη γιατί θα παρουσιάσει ένα δείγμα της δουλειάς της για έναν τόσο ιερό σκοπό. «Νιώθω πολύ όμορφα που συμμετέχω σ’ αυτό το φιλανθρωπικό show και ελπίζω να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη», μάς εκμυστηρεύτηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση