ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γυναίκες που αποδεικνύουν ότι οι ηλικίες είναι μόνο αριθμοί

Οι κυρίες της ξένης και ελληνικής showbiz που αποδεικνύουν με τον πιο αποστομωτικό τρόπο ότι οι ηλικίες είναι μόνο… αριθμοί!
Του Νικόλα Φωτίου


Είναι ωραίες, σέξι αλλά όχι προκλητικές και εδώ και αρκετές δεκαετίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού με τις επιδόσεις τους στον τομέα τους. Με αφορμή τα γενέθλια της βασίλισσας της ποπ, Madonna, η οποία ως γνωστόν έχει κλείσει τα 60 της χρόνια, ψάξαμε και μάθαμε ποιες ετοιμάζονται σιγά-σιγά να γιορτάσουν μισό αιώνα ζωής και ποιες έχουν ήδη γιορτάσει τα 50 τους χρόνια, διανύοντας την έκτη δεκαετία της ζωής τους.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Μεσουρανεί στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια περίπου και έχει αποδείξει ότι είναι μία σταθερή αξία στο κοντρόλ των τηλεθεατών. Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της σε πολύ μικρή ηλικία, εντούτοις, η παρουσιάστρια πλέον φλερτάρει με τα 50, μιας και γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1969. Χωρίς αμφιβολία, το πέρασμα του χρόνου στην ωραία Ελένη ήταν σίγουρα… ευεργετικό.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Στις 22 Ιουλίου η Ελληνίδα σταρ έκλεισε τα 49 της χρόνια και του χρόνου, το 2019, ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 της χρόνια. Αναμφίβολα, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα αναρριχηθεί αυτόματα ως μία από τις πιο σέξι πενηντάρες της ελληνικής showbiz.

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Τον προηγούμενο μήνα, στις 24 Ιουλίου, η τραγουδίστρια έκλεισε τα 48 της χρόνια, αν και η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε τίποτα γυναίκα που σε δύο χρόνια θα μπει στην έκτη δεκαετία της ζωής της.

JENNIFER LOPEZ

Η σέξι τραγουδίστρια που έχει δεκάδες διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό της, σε ένα χρόνο θα σβήσει 50 κεράκια στην τούρτα της, μιας και στις 24 Ιουλίου μπήκε στο 49ο έτος της ηλικίας της.

JENNIFER ANISTON

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε στη σειρά «Friends» ως ένα νεαρό κορίτσι που ακόμη δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει από τη ζωή της, εντούτοις από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μέχρι σήμερα έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια. Πλέον η ηθοποιός βρίσκεται στο 49ο έτος της ηλικίας της και τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα γιορτάσει τα 50 της.

MARIAH CAREY

Η τραγουδίστρια του «Without You», το οποίο κυκλοφόρησε το 1993, ετοιμάζεται να μπει στο κλαμπ των 50 σε δύο χρόνια, αν και παραμένει μία από τις πιο σέξι σταρ του πλανήτη.

NAOMI CAMPBELL

Η «μαύρη γαζέλα», όπως την αποκαλεί ο κόσμος της μόδας, είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα όλων των εποχών, έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές του πλανήτη. Η καριέρα της ξεκίνησε στην ηλικία των 15 και ακόμη και σήμερα, στο 48ο έτος της ηλικίας της, συνεχίζει να ενθουσιάζει και γίνεται μοντέλο για τις καμπάνιες των πιο γνωστών οίκων. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, δεν σκοπεύει να αφυπηρετήσει σύντομα, παρά το γεγονός ότι σε δύο χρόνια θα κλείσει μισό αιώνα ζωής.

ΠΗΓΗ: Περιοδικό Beautiful People

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X