ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε το πιο cool video από τον γάμο της

Όσοι βρέθηκαν στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου το Σάββατο που μας πέρασε, είχαν να πουν τα καλύτερα για το υπέροχο πάρτυ που διοργανώθηκε αλλά και για την ευτυχία στα πρόσωπα των νεόνυμφων. 

Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, με τις φίλες της Αθηνάς να έχουν σημαντικό ρόλο τόσο στην ιδιαίτερη ημέρα του γάμου, όσο και στο bachelorette party που διοργάνωσαν για την αγαπημένη τους φίλη. Άλλωστε και η Αθηνά φρόντισε μέσα από διάφορες αναρτήσεις της να δείξει την αγάπη που έχει για τις κολλητές της, κάτι που έκανε και στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

H Αθηνά δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από την διαδικασία της προετοιμασίας της, όπου πόζαρε μαζί με τις καλές της φίλες, δείχνοντάς μας το κέφι και τον ενθουσιασμό που επικρατούσε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. ''Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα...και στα δικά σας οι ελεύθερες!'', έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε και ένα video όπου τραγουδούσε με τις φίλες της, δείχνοντάς μας πόσο διασκέδασε τη συγκεκριμένη ημέρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X