ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Chiara Ferragni έχει γενέθλια και αποκαλύπτει πώς αισθάνεται γι' αυτό

Γενέθλια εν μέσω καραντίνας για άλλη μια celebrity

Δέσποινα Άσπρου

Η 7η Μαΐου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Νο1 Ιταλίδα blogger Chiara Ferragni αφού γιορτάζει τα γενέθλιά της! Η εντυπωσιακή fashionista σήμερα έγινε 33 ετών και με αφορμή το γεγονός δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες... εκ των οποίων μερικές, από την παιδική της ηλικία.

Η Chiara μέσα από τα posts της θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν, αλλά και να μας αποκαλύψει πως αισθάνεται που μεγαλώνει. "Είναι τα 33α μου γενέθλια σήμερα και αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Νιώθω ευλογημένη που περιτριγυρίζομαι από αγάπη - από την οικογένειά μου, από τους φίλους μου, από τους γνωστούς μου και από εσάς, την online κοινότητα που είναι απίστευτη και που έχει την ικανότητα να με κάνει να μην νιώθω ποτέ μοναξιά... Σας ευχαριστώ που περνάτε όλα αυτά τα χρόνια μαζί μου. Είμαι τόσο συγκινημένη αυτή την στιγμή... Η ζωή είναι φτιαγμένη για μικρές ή μεγάλες στιγμές όπως και αυτή".

Να θυμίσουμε πως η Chiara, θεωρείται ως η πιο επιδραστική blogger στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, με περισσότερους από 19 εκατομμύρια followers στο Instagram. Η ίδια, αν και ξεκίνησε ως lawyer to be, παράτησε τις σπουδές της και ακολούθησε το όνειρό της: την δημιουργία ενός blog με όνομα «The Blonde Salad». Ο χρόνος της απέδειξε πως αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής της, αφού σήμερα μετρά εκατομμύρια, αναγνωρισιμότητα και φυσικά εκατομμύρια θαυμαστές σε όλη την υφήλιο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 
 
 
View this post on Instagram

Thank you for all the birthday love

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 
 
 
View this post on Instagram

Birthday morning and the first cake of the day

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση