ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Εβελίνα Παπούλια στο νέο, σούπερ καλοκαιρινό τεύχος must

Αυτό το καλοκαίρι μάς προσκάλεσε σ’ ένα «Δείπνο με Φίλους» αλλά εδώ και χρόνια η Εβελίνα Παπούλια μάς αποδεικνύει ότι όταν το star quality συνδυάζεται με το πηγαίο ταλέντο και τη λάμψη, τότε ο καλλιτέχνης δεν έχει μόνο επιτυχία, αλλά και διάρκεια.

«Ο άντρας μου με απατά απανωτά»
H K. περνά δύσκολα εδώ και πολλά χρόνια. Σε αυτή τη στιγμή της ζωής της δεν ξέρει αν πράττει σωστά που ανέχεται αυτή την κατάσταση. Στο παρελθόν θεωρεί ότι έκανε το σωστό, επειδή δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένεια της. Μετά από τόσα χρόνια όμως, που βιώνει αυτό το μαρτύριο, άρχισε να αντιλαμβάνεται πως τέτοιο εξευτελισμό σαν γυναίκα δεν τον αξίζει, ούτε τον άξιζε ποτέ! 

Έξοδοι θερινής νυκτός
Για εσένα που επιλέγεις την πρωτεύουσα για τις καλοκαιρινές βραδινές σου εξόδους, βρήκαμε και παρουσιάζουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει. Από μπαράκια και εστιατόρια με αυλές, σε φεστιβάλ και θερινά σινεμά, για ακόμα μια χρονιά η Λευκωσία μάς δίνει πολλές επιλογές.

Μετά το «Game of Thrones», τι;
Η πιο πετυχημένη σειρά όλων των εποχών ολοκληρώθηκε κι εμείς περνούμε όλα τα στάδια του πένθους, μέχρι το επόμενο έπος. Παρεμπιπτόντως, όπου κι αν βρίσκεσαι είναι η κατάλληλη στιγμή να φανερωθείς.

It’s a girls’ night out
Τα καλοκαιρινά βράδια, όπως και να το κάνουμε, είναι πιο fun παρέα με την κολλητή και τις φίλες μας. To τι λέγεται και τι γίνεται σίγουρα είναι κάτι που μένει μεταξύ μας. Σημασία βέβαια παίζει ο χώρος, το περιβάλλον και το κοκτέιλ για να περάσουν οι ώρες μας ευχάριστα. Γι’ αυτό και επιλέγουμε τα καλύτερα στέκια για γυναικοπαρέες.

The Italian Job
Αν σχεδιάζεις γύρο της Ιταλίας, κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα χάσεις με τίποτα. Ποια είναι τα 10 must της πανέμορφης αυτής χώρας;

Ένα σκοτεινό παραμύθι
Marvel, Disney, DC Universe και τα συναφή: τα αγαπάμε και τα παρακολουθούμε. Ο Τarantino, όμως, είναι franchise από μόνος του και μας το αποδεικνύει με κάθε του ταινία. Αυτό το καλοκαίρι αποτίνει φόρο τιμής στον Sergio Leone και μας μεταφέρει στο Χόλιγουντ του 1969, με το ''Once Upon a Time in Hollywood''. 

mustfashion19 : The Party Backstage
Μοντέλα δεξιά και αριστερά, κομμωτές και make up artists να βάζουν τις τελευταίες πινελιές λίγο πριν την πασαρέλα, guests έτοιμοι να περπατήσουν και η ομάδα του must να κρατά τα πάντα υπό έλεγχο. O Νάκης Αντωνίου κατέγραψε όλο το παρασκήνιο από το fashion party, ξεκινώντας από τις πρόβες, όταν όλα άρχισαν να παίρνουν τελική μορφή. 

+

Shine like a star
Τα neon χρώματα, που ουσιαστικά έκαναν μόδα οι αδερφές Kardashian/Jenner, βρίσκονται παντού και μας κάνουν να εκπέμπουμε μία ενδιαφέρουσα λάμψη.

Life is a beach
Surfing, αθλητικό, girly, σέξι… Το look του καλοκαιριού έχει πολλές όψεις! Με το λευκό και το μαύρο φυσικά πρώτα στις επιλογές και την προτίμησή μας.

#mustfashion19 - Celebrating fashion
Επηρεασμένη από την Αικατερίνη Κορνάρο, μια προσωπικότητα της μεσαιωνικής μας ιστορίας που αποδεικνύει τη γοητεία που εξέπεμπε διαχρονικά η Κύπρος, το Must Fashion The Anniversary Event τα είχε όλα: εντυπωσιακές δημιουργίες, καλοκαιρινή διάθεση και φυσικά γιορτινό κλίμα που ταίριαζε στο στυλ της βραδιάς. Έντεκα Κύπριοι επιτυχημένοι, αλλά και ανερχόμενοι Κύπριοι σχεδιαστές, το Πανεπιστήμιο Frederick αλλά και η Londou Bros, παρουσίασαν τις νέες συλλογές τους σ’ ένα φανταστικό fashion show, κάτω από τον έναστρο ουρανό του παλιού Δημαρχείο Λευκωσίας.

A nostalgic return to the past
Ενώ ο κόσμος της μόδας στοχεύει πάντα στο μέλλον δημιουργώντας ευφάνταστα και πρωτόγνωρα κομμάτια, τα catwalks έδειξαν ότι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν εμπνέονται από το παρελθόν, επαναφέροντας πολλά στοιχεία που σημάδεψαν παλαιότερες δεκαετίες. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το φετινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από χρώμα, λάμψη και σαφώς vintage νότες.

+

Get the glow
Το λαμπερό αποτέλεσμα αποτελεί κύριο στόχο του μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό και σας υπενθυμίζουμε σε ποια σημεία να τοποθετήσετε το highlighter σας, αλλά και tips εφαρμογής για να πετύχετε τέλειες shiny πινελιές.

Keeping up with the trends
Υιοθετήστε τις τάσεις της σεζόν και κλέψτε τις εντυπώσεις στα καλοκαιρινά πάρτι με το μακιγιάζ και το χτένισμά σας.

+

Τα πιο ταλαντούχα νέα πρόσωπα, οι πιο hot νέοι χώροι και όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις το καλοκαίρι, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί από τις 11 Ιουλίου σε όλα τα περίπτερα. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση