ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Emma Corrin μιλάει για τον ρόλο της ως Diana και το νυφικό που βλέπουμε στην σειρά

«Βγήκα έξω και όλοι έμειναν εντελώς σιωπηλοί»

Με ανυπομονησία περιμένουμε την 4η σεζόν του The Crown ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία του teaser στο οποίο βλέπουμε την πριγκίπισσα Diana να φοράει το νυφικό της φόρεμα.

Μπορεί η σκηνή να διήρκησε μόνο μερικά δευτερόλεπτα όμως ήταν αρκετή για να μας κάνει θέλουμε την νέα σεζόν να ξεκινήσει τώρα!
Η ηθοποιός η οποία υποδύεται την Diana, Emma Corrin μίλησε για το εμβληματικό νυφικό τον τρόπο που σχεδιάστηκε και την αντίδραση όλων όταν το φόρεσε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ηθοποιός στην Βρετανική Vogue το φόρεμα είναι μια σχεδόν πιστή αντιγραφή του πρωτότυπου και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι για την αντιγραφή του ενεπλάκησαν και οι σχεδιαστές του φορέματος οι Emanuels. «Οι Emanuels, που σχεδίασαν το πρωτότυπο, μας έδωσαν τα σχέδια και στη συνέχεια φτιάχτηκε για μένα. Γυρίζαμε τη σκηνή όταν τη βλέπεις για πρώτη φορά με το νυφικό - νομίζω ότι ήταν το Lancaster House στο Λονδίνο - και είχα μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που με βοήθησαν να το φορέσω, γιατί είναι τεράστιο» αναφέρει η Corrin.

Μόλις η ηθοποιός έβαλε το φόρεμα και βγήκε για πρώτη φορά, οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί έμειναν άφωνοι. «Βγήκα έξω και όλοι έμειναν εντελώς σιωπηλοί» είπε.

Φυσικά στην σειρά όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα πρόκειται να δούμε και άλλα iconic ρούχα της πριγκίπισσας όπως το ροζ πουά σύνολο παρόλα αυτά το κομμάτι που όπως αναφέρει η ηθοποιός μεταφέρει περισσότερο το πνεύμα της στην σειρά είναι το νυφικό «Είναι τόσο αυτή!» δηλώνει η Corrin.

Στη σειρά, η Κόριν φορά μία σειρά από look που έχουν εμπνευστεί από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα, από το ροζ πουά σύνολο μέχρι το εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα σε επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη, αυτό που μετέφερε περισσότερο το πνεύμα της ωστόσο ήταν το νυφικό. «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο φοράω στη σειρά, είναι τόσο αυτή», είπε.

Τέλος η Corrin μιλάει για τον ρόλος της και λέει ότι «Νιώθω ότι γνώρισα την Diana όπως μια φίλη. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ παράξενο, αλλά έχω μια υπέροχη αίσθηση συντροφιάς από εκείνη. Υποθέτω, με την πάροδο του χρόνου, αρχίζεις να συνδυάζεις μια αίσθηση ενσυναίσθησης και μια αίσθηση κατανόησης»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X