ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H εξωτερική όψη του 1.000 Trees στη Σαγκάη από drone μαγεύει

Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχιτεκτονικό γραφείο του Thomas Heatherwick βίντεο από drone παρουσιάζοντας την εξωτερική όψη του πολυκαταστήματος στη Σαγκάη 1.000 Trees που σχεδίασε.
 
Έχοντας εγκαινιαστεί προσφάτως, το κτήριο καλύπτεται από 1.000 κολόνες τις οποίες το βρετανικό γραφείο Heatherwick Studio έχει μετατρέψει σε «γλάστρες» για περισσότερα από 1.000 δέντρα και 250.000 φυτά. Στο βίντεο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι «γλάστρες» παρουσιάζονται από διάφορα σημεία από ψηλά, καθώς και σε ένα time-lapse από μέρα σε νύχτα, δείχνοντας το πώς φωτίζονται όταν πέσει ο ήλιος. Επιπλέον, το βίντεο επιτρέπει ματιά στην επίπεδη εξωτερική όψη του πολυκαταστήματος η οποία βλέπει στον δρόμο και είναι κοσμημένη με διαφημιστικές πινακίδες και έργα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με διεθνείς καλλιτέχνες γκράφιτι.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Dezeen, ο Thomas Heatherwick διευκρίνισε ότι στόχος των διακοσμητικών κολονών είναι να «εξανθρωπίσει» το πρότζεκτ, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την οπτική εντύπωση που γεννά. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για τη δεύτερη φάση του πρότζεκτ: ένα ξενοδοχείο με 19 ορόφους και ένα κτήριο γραφείων, δίπλα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση