ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Ευαγγελία Αραβανή στο must Νοεμβρίου

Συνδυάζει δυναμισμό και μια ακαταμάχητη ομορφιά, δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα, ονειρεύεται μια οικογένεια με παιδιά, ενώ απεχθάνεται το φαινόμενο «Kardashians». Η Ευαγγελία Αραβανή δηλώνει πως έχει δεχτεί χτυπήματα κάτω από τη μέση, έχει περάσει μια δύσκολη περιπέτεια με την απώλεια του πατέρα της που την έκανε να μάθει πολλά και δεν δειλιάζει να μιλήσει για όλα χωρίς ενδοιασμούς.

Στέλλα Κυριακίδου
Εκτός από μια γυναίκα-πρότυπο στην κορυφή Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι και μια μητέρα που ανησυχεί για τα παιδιά της, λατρεύει να περνά τις Κυριακές στο σπίτι με τον σύζυγό της και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εθελοντισμό στη ζωή της.

MOVEMBER - Let it Grow
Φόρεσε το χαμόγελό σου κι ένα μουστάκι και στήριξε κι εσύ την εκστρατεία του Round Table 1 Λευκωσίας και της μπύρας ΚΕΟ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την καταπολέμηση του αντρικού καρκίνου. Έντεκα προσωπικότητες του νησιού μας φωτογραφίζονται και μας στέλνουν το δικό τους μήνυμα, καλώντας όλους μας να αλλάξουμε το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου. 

ALTERNATIVE POWER: Ο κόσμος της μόδας αλλάζει, εσείς;
Η μόδα της Άνοιξης 2018 ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά, αφού οι σχεδιαστές μάς απέδειξαν ότι έχουν αλλάξει πορεία, κι αυτή η πορεία έχει αποδοχή, ιδιαιτερότητα και σεβασμό στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 4 νεαρές γυναίκες που «τολμούν» να διαφέρουν, έχοντας προσαρμόσει τα στυλ που προστάζει η κάθε εποχή στο δικό τους ιδιαίτερο ύφος. Γνωρίσαμε καλύτερα τα συγκεκριμένα κορίτσια, γιατί με αυτές τονίζεται ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο στη μόδα του σήμερα: το σκεπτικό του «let yourself shine».

Red Hot Hollywood Scandal
Ένας πασίγνωστος παραγωγός ταινιών κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δεκάδων κοριτσιών και μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ. Αν μπερδευτήκατε με όσα αφορούν στον Harvey Weinstein, τα μαζέψαμε όλα σε μια σοκαριστική καταγραφή γεγονότων. 

Once Upon a Time in Paris
Ταξιδέψαμε στην Πόλη του Φωτός και καταγράψαμε ακριβώς ό,τι ζήσαμε και ό,τι μας κίνησε την περιέργεια μέσα σε πέντε μέρες. 

FASHION WEEKS S/S '18
Οι προβολείς ανάβουν, στα παρασκήνια επικρατεί πανικός, το Instagram παίρνει φωτιά κι όταν η Gigi, η Kendall, η Bella, η Hailey και η νεοαφιχθείσα Kaia κάνουν την εμφάνισή τους στο catwalk, το front row παραληρεί... Από το Μεγάλο Μήλο μέχρι την Πόλη του Φωτός, ό,τι κι αν συμβαίνει στον κόσμο, οι Εβδομάδες Μόδας δεν σταματούν ποτέ να αποτελούν μια ζωντανή σπίθα αισιοδοξίας.

Χάρης Κυπριανού
Έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να αποτυπώνει στιγμές σε υπέροχες φωτογραφίες, να αφομοιώνει τη μόδα με τη βοήθεια του φωτός και να αναδεικνύει τη γυναικεία φιγούρα χρησιμοποιώντας πάντα την αγαπημένη του φωτογραφική μηχανή.

Φανή Παπαμιχαήλ
Η μεσημεριανή μας παρέα στο Love FM 100.7, μας μεταφέρει τα πάντα για τον κινηματογράφο στην εκπομπή «MovieTime» στο ΡΙΚ. Πόσο καλά την γνωρίζεις;

WINTER ESSENTIALS
Φοράμε έντονα χρώματα, δημιουργούμε layers και πειραματιζόμαστε με υφές. 

+

ANTI-AGEING: Το μέλλον μας ανήκει! 
Η διατροφή, ο τρόπος ζωής μας και το DNA μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας, ωστόσο, είναι καλό να επιλέξουμε το ιδανικό προϊόν που θα καθυστερήσει, θα διορθώσει τις ατέλειες, θα ανανεώσει την επιδερμίδα μας και θα ενισχύσει τη λάμψη και τη νεανικότητά της, περιορίζοντας τα σημάδια γήρανσης. 

+

Τα πιο hot νέα πρόσωπα, οι πιο ενδιαφέροντες νέοι χώροι, όλες οι τάσεις του Νοέμβριου και όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις, στο must Νοεμβρίου που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X