ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Ιωάννα Θεοδώρου στο must Νοεμβρίου

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί 1 Νοεμβρίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Υπάρχουν ακόμα στερεότυπα, αλλά τα περισσότερα υπάρχουν για να σπάζουν. Η Ιωάννα Θεοδώρου έχει δύο μεγάλες λατρείες, τη μόδα και τις ιπποδρομίες. Aν νομίζεις πως αυτά τα δύο δεν κολλούν μαζί, η ίδια είναι έτοιμη να σε διαψεύσει. Σε έναν χώρο ανεξήγητα ανδροκρατούμενο, έρχεται με στυλ για να αλλάξει τα δεδομένα.

+

Dorm Room Life
Μπορεί στο παρελθόν η Κύπρος να μη συγκαταλεγόταν στους κορυφαίους «φοιτητικούς προορισμούς», ωστόσο τα τελευταία χρόνια -λόγω της ταχείας ανάπτυξής της - γίνεται μια από τις πιο hot επιλογές και το lifestyle της πρωτεύουσάς της μπορεί επιτέλους να συγκριθεί με τις υπόλοιπες μεγαλουπόλεις του φοιτητόκοσμου. Χώροι που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο, εστίες που κόβουν την ανάσα, διασκέδαση για όλους, υψηλό μορφωτικό επίπεδο και φοιτητές γεμάτοι ζωντάνια συνθέτουν μεταξύ άλλων το μαγικό σκηνικό της Λευκωσίας σήμερα. Αυτήν ακριβώς την αίσθηση μάς μεταφέρουν πέντε φοιτήτριες.

Donald Trump and the Presidency of Memes
Δέρμα πορτοκαλί, μαλλιά που μοιάζουν με περουκίνι, ατάκες αψυχολόγητες που διαδέχονται η μία την άλλη, άστοχα σχόλια που δίνουν και παίρνουν και ένας γάμος που δίνει τροφή για memes. Αυτή είναι πάνω-κάτω η δημόσια εικόνα του Donald Trump. Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, και όλα ξεκίνησαν από την εκλογή του ως προέδρου των ΗΠΑ. Ανεξαρτήτως της εξέλιξης των φετινών προεδρικών εκλογών, o Donald Trump έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην ιστορία της Αμερικής.

Chef In The Spotlight
Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα πάνω του όχι μόνο για την εμφάνισή του αλλά και για τις δημιουργικές γεύσεις του που γοητεύουν τους επισκέπτες που θα βρεθούν στο εστιατόριό του.

Escape the ordinary
Φύση, καθαρός αέρας και στιγμές ανανέωσης! Για σας που ψάχνετε να αποδράσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα αυτό το διάστημα, γεμίζονταν τις μπαταρίες σας και ανακαλύπτοντας νέες εμπειρίες μακριά από το glam των ξενοδοχείων.

Documentation
Πέραν της μυθοπλασίας, οι σειρές και οι ταινίες ντοκιμαντέρ έχουν φέτος την τιμητική τους. Με μια ποικιλία όσον αφορά στη θεματολογία, έχεις να μάθεις πολλά ακόμα για τον κόσμο που ζεις και γι’ αυτούς που σε απασχολούν καθημερινά μέσω των media.

+

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 - The Renaissance of Fashion
Ο κόσμος της μόδας βρίσκει σιγά-σιγά ξανά τα πόδια της με τις Εβδομάδες Μόδας, μετά την έξαρση της πανδημίας που έβαλε όλες τις βιομηχανίες στον πάγο. Η προστατευτική μάσκα έκανε την εμφάνισή της ως απαραίτητο αξεσουάρ σε διάφορους οίκους, τροποποιημένη και ασορτί με τα σύνολα που συνόδευε, και αυτή τη φορά δόθηκε έμφαση σε πιο λειτουργικά, καθημερινά ρούχα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως απουσίαζαν τα γκράντε φορέματα.

School Preppy
Είτε αυτή η τάση αποτελεί αναδρομή στα φοιτητικά χρόνια είτε έμπνευση για
school-like looks, οι πλισέ φούστες, τα καρό σακάκια και ένα κλασικό άσπρο πουκάμισο συμπληρώνουν τα πιο college chic σύνολα της φετινής σεζόν.

Business & Pleasure
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως τα νέα δεδομένα απαιτούν ισορροπία μεταξύ κομψότητας και άνεσης και γνωρίζοντας πως οι γυναίκες του σήμερα επενδύουν σε all day to night looks, οι οίκοι μόδας φρόντισαν οι νέες τάσεις να είναι πιο φορέσιμες από ποτέ.

+

Touch of colour
Χαρίστε λάμψη στο δέρμα σας ξεκινώντας από την απαραίτητη φροντίδα της επιδερμίδας και ολοκληρώστε μ’ ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Love your hair
Για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας, αλλά και για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα εφοδιαστείτε με τα καλύτερα προϊόντα και ακολουθήστε τις πιο κάτω συμβουλές.

Calls on beauty
Οι νέες αφίξεις της ομορφιάς είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούμε κάθε φορά αφού τα καινούργια προϊόντα δεν σταματούν να εμφανίζονται. Ό,τι πιο ενδιαφέρον συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο της γυναικείας περιποίησης είναι εδώ.

+

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί 1 Νοεμβρίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση