ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Σόλια Κυπριανού περπατούν για ένα σκοπό

Το Beautiful People ενισχύει και στηρίζει τον σύνδεσμο ''Μωρά Θαύματα'' προσφέροντας €5.000 μέσα από το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας - The Charity Show. Δέκα επώνυμες κυρίες, θα φορέσουν μαγιό και καφτάνια, με την υπογραφή της επιτυχημένης σχεδιάστριας Μάρσιας Θρασυβούλου Ocean Blue, προκειμένου να ανέβουν στην πασαρέλα του μεγαλύτερου καλοκαιρινού φιλανθρωπικού fashion show. Με αφορμή αυτό  η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Σόλια Κυπριανού που είναι δύο απο τις επώνυμες που θα συμμετέχουν μας μίλησαν για τα συναισθήματα τους για την συμμετοχή τους στο show.

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου μας είπε: «Είναι χαρά και τιμή μου να συμμετέχω σε ένα show με τέτοιο φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά πόσο μάλλον με νεογνά. Νιώθω χαρούμενη γιατί ξέρω πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στην εντατική μονάδα προώρων νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου. Μακάρι κάθε μας συμμετοχή να μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά και να ενισχύσει κάθε σπουδαίο έργο που ξεκινά ώστε να φτάσει στην υλοποίηση. Είναι σπουδαία η προσπάθεια που γίνεται και είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω εγώ για να προσφέρω με τον δικό μου τρόπο, με αυτό που αγαπώ την μόδα και την πασαρέλα ».

Σόλια Κυπριανού :«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα συμμετέχω σε αυτή την εκδήλωση εφόσον με αυτή την συμμετοχή θα προσφέρουμε σε μωράκια που έχουν ανάγκη. Σαν αυτή την εκδήλωση θα πρέπει να γίνονται κι’άλλες για να γίνει ακόμα μια συνήθεια για τον κόσμο η προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Αν και εμείς στην Κύπρο έχουμε υψηλό δείκτη ευαισθητοποίησης. Με την μόδα μπορούμε να κάνουμε εκδηλώσεις σαν και αυτήν που θα γίνει στις 29 του μήνα έχοντας υπόψη τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα»

Το charity show, που θα ενώσει τη φιλανθρωπία με τη μόδα, θα γίνει στις 29 Ιουνίου, στις 20:30 στο Lemon Park στη Λευκωσία, ενώ ήδη τα εισιτήρια προπωλούνται στη τιμή των €10 στα γραφεία του Ομίλου SPP Media (τηλ. 22472472).

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση