ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο must Νοεμβρίου

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου φέτος πρόσθεσε και άλλους ρόλους στη ζωή της. Η Αριάδνη, ο Νεκτάριος, το Fashion Workshop, η νέα απογευματινή εκπομπή στο Mega, τα καλλιστεία… Μπορεί να ακούγονται πολλά στα λόγια, αλλά στην πράξη, άμα έχεις το star quality μέσα σου, μπορούν να συνυπάρξουν.

Μovember Cyprus: O βουλευτής Δημήτρης Δημητρίου, η Άντρεα Κυριάκου, ο Απόστολος Παρέλλης, ο Γιώργος Αναγιωτός, η Μαρία Κορτζιά, ο Χρίστος Νικολάου, ο Χάρης Κυπριανού και η Ελένη Αρτυματά, φωτογραφίζονται για το must Νοεμβρίου, οι άντρες με το μουστάκι τους και οι γυναίκες φορώντας το! 

Διαβάζουμε και μαθαίνουμε καθημερινά για τον αυτισμό. Πώς είναι όμως να τον βιώνεις; Και πόσο δύσκολο είναι να τον βιώνεις μέσω ό,τι καλύτερου σου έχει συμβεί στη ζωή σου; Η Μ.Κ., μάνα δύο παιδιών με αυτισμό, μας εξομολογείται τη μάχη που δίνει η ίδια καθημερινά στην κοινωνία, ώστε να μπορέσει να τους εξασφαλίσει το καλύτερο μέλλον.

Vogue VS Bloggers. H Vogue εκφράστηκε με έντονα λόγια για τους fashion bloggers, εκείνοι απάντησαν με επιχειρήματα και γενικά στον χώρο της μόδας προκλήθηκε ένας μικρός χαμός με αφορμή τα Fashion Weeks. Ποιος είπε τι, ποιος έχει δίκαιο και τι συμβαίνει στην Κύπρο;

H άλλη όψη των Fashion Weeks. Αυτή η σεζόν δεν πέρασε αναίμακτη όσον αφορά στον χώρο της μόδας. Ήταν έντονη, διαφορετική, ξεχωριστή. Γιατί όμως;

Brangelina Finito! Τον περασμένο Σεπτέμβριο έσκασε η «βόμβα» για το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt. Κανείς δεν το περίμενε, όλοι σοκαρίστηκαν, και μετά η ζωή μας συνεχίστηκε κανονικά.

FULL B. Αγαπημένο και πολυφορεμένο, το μαύρο δεν πρόκειται ποτέ να το εγκαταλείψουμε, επειδή είναι το μοναδικό χρώμα που μας βοηθά να δημιουργήσουμε ό,τι look μας κάνει κέφι.

Its showtime. Όλοι οι άνθρωποι-κλειδιά του χώρου της μόδας αλλά και όλο το fashion crowd έζησαν τον πιο έντονο μήνα του χρόνου. Ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις, celebrities και τάσεις. Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι και Λονδίνο φιλοξένησαν τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως, παρουσίασαν τα trends της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 και μας απέδειξαν γι’ ακόμη μία φορά πως τα Fashion Weeks είναι αυτά που ορίζουν τη βιομηχανία της μόδας.

+

Beauty news: Μαζέψτε τα μαλλιά σας πάνω, όχι όμως όπως ξέρατε μέχρι τώρα. Eρωτευτείτε τη νέα συλλογή της MAC, απολαύστε την Kaia Gerber και ενημερωθείτε για το τι έρχεται σύντομα στην Κύπρο.

Όλες οι τάσεις του χειμώνα σε ρούχα και αξεσουάρ. Νέες τάσεις, νέες αγορές, προτάσεις, συστάσεις και όλα τα πρόσωπα και τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις αυτό τον μήνα.

Αυτά και πολλά άλλα στο must Νοεμβρίου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση