ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

H λεκτική επίθεση που δέχτηκε η Μέλανη Στέλιου

Τα άσεμνα σχόλια που δέχτηκε η παρουσιάστρια και ηθοποιός

newsroom must

Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου η Μέλανη Στέλιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στην επιθυμία της το κράτος να είναι πιο δίκαιο και να παρέχει ίσα δικαιώματα για όλους. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για το ωράριο που επιτρέπεται στους κυνηγούς να κυκλοφορούν καθώς και για την ελεύθερη πρόσβαση που έχουν ανά επαρχίες - τονίζοντας πως θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο και για όσους θέλουν να κάνουν άσκηση κτλ.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από μερίδα κυνηγών... οι οποίοι δεν δίστασαν να ασκήσουν μέσω των κοινωνικών δικτύων λεκτική και συνάμα σεξιστική επίθεση προς το πρόσωπό της - με άκυρα, κατά την άποψή μας σχόλια. 

Παρατηρώντας τα όσα γράφτηκαν για την Μέλανη δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως εν έτη 2021 και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η γενιά μας και η εποχή μας, ο σεξισμός εξακολουθεί να υφίστασται και οι αντίθετες απόψεις - ακόμη- δεν μπορούν να γίνουν σεβαστές. Όποιος και αν έχει δίκιο στην προκειμένη, αλλά και στην οποιαδήποτε άλλη, περίπτωση δεν υπάρχει λόγος για βρίσιμο και αρνητική κριτική. Ας μάθουμε επιτέλους να δεχόμαστε κάθε άποψη.

H ίδια πάντως, λίγο μετά τον σάλο που προκλήθηκε, έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Facebook και έστειλε το δικό της μήνυμα. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός έγραψε: "Θα πω αυτό που είπα και στην συνέντευξη μου. Η μη ισονομία σε αυτό το κράτος ΠΡΟΚΑΛΕΙ. Και προκαλείτε κύριοι. Όταν το κράτος κάνει χατήρια σε μια μερίδα «ανθρώπων» ΠΡΟΚΑΛΕΙ!  Οι κυνηγοί μπορούν να κυκλοφορούν από τις 5 το πρωί στέλνοντας sms 6. Στην επιστροφή πριν τις 21:00 απλά ξαναστέλνουν 6 για επιστροφή...".

Θα πω αυτό που είπα και στην συνέντευξη μου. Η μη ισονομία σε αυτό το κράτος ΠΡΟΚΑΛΕΙ. Και προκαλείτε κύριοι. Όταν το...

Posted by Melanie Steliou Nicolaou on Wednesday, 13 January 2021

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση