ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H&Μ Κύπρου: Ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί;

Σταύρη Φράγκου

Το H&Μ θα ανοίξει με την συλλογή Studio A/W 2016 . Η συλλογή περιλαμβάνει κομψά και με ιδιαιτερότητα κομμάτια με πλούσιες λεπτομέρειες. Υπάρχει το στοιχείο των έντονα τονισμένων ώμων και της στενής μέσης με τα κομμάτια να δημιουργούν αντίθεση με τις σουηδικές φολκλόρ επιρροές.
Είναι μια συλλογή που παρουσιάζεται στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και έχουν επιλεγμένα καταστήματα H&Μ ανά το παγκόσμιο. Αυτή η συλλογή θα φιλοξενηθεί στο κατάστημα της Λευκωσίας.

Σε κάθε παρουσίαση νέας συλλογής που γίνεται επιλέγονται επώνυμα άτομα για να αντιπροσωπεύσουν το brand. Στην παρουσίαση της συλλογή Studio A/W 2016 που έγινε στην Αθήνα επιλέχθηκαν μεταξύ άλλων Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάμτα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι fashion bloggers Ναταλία και Νεφέλη Γεωργαλά, Steve Milatos και πολλοί ακόμα celebrities.

Στο αποψινό event υπάρχουν οι αντίστοιχοι εκλεκτοί του καταστήματος. Αυτοί που επιλέχτηκαν από το brand για να φορέσουν τη συλλογή Studio A/W 2016 με την οποία θα ανοίξει σήμερα το κατάστημα είναι η Έβελυν Καζαντζόγλου, Αποστόλης Τότσικας, Μαρία Κορτζιά, Άντρεα Κυριάκου και Άντρη Καραντώνη, Νικόλας Ιωαννίδης, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μένια Μαθιουδάκη, Δήμητρα Μακρυγιάννη, αλλά και οι bloggers που ήδη  φωτογραφήθηκαν με τα ρούχα του brand, Άντρια Αλετράρη,  Ηλίας Ττίγκης,  Έλενα Αποστόλου,  Νικόλας Παπαντωνίου, Ζώη Σοφοκλέους,  Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη,  Αντρεάνα Φραγκούδη,  Νίκος Κανέτη και Παναγιώτα Προκόπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
h&m  |  εγκαίνια  |  μόδα  |  ομορφιά  |  διάσημοι  |  event  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS