ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H Meghan Markle εισπράττει «αποζημίωση» από τους εκδότες της Sunday Mail

Τρία χρόνια μετά την έναρξη της γνωστής νομικής μάχης

newsroom must

Να θυμίσουμε αρχικά πως η Meghan Markle είχε μηνύσει την Associated Newspapers τον Αύγουστο του 2018, έναν μεγάλο όμιλο που έχει στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, Daily Mail, MailOnline, The Mail on Sunday, Metro, Metro.co.uk- για άρθρα, πιο συγκεκριμένα πέντε, που αναπαρήγαγαν αποσπάσματα από «προσωπική και ιδιωτική» της επιστολή στον πατέρα της, Tomas Markle. 

Όπως ήταν αναμενόμενο και δίκαιο, η Markle κέρδισε τη νομική μάχη κατά της Mail για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής, νωρίτερα εντός του 2021.

Τρία χρόνια μετά την έναρξη νομικής μάχης λοιπόν, οι εκδότες της κυριακάτικης Mail συμφώνησαν να αποδώσουν «αποζημίωση» στην Meghan, για λόγους ιδιωτικότητας που ξεκίνησε με αφορμή ιδιόχειρη επιστολή στον πατέρα της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Guardian, την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, η εφημερίδα εξέδωσε ανακοίνωση που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του σημερινού πρωτοσέλιδού της, την οποία ανάρτησαν και στην online έκδοσή της. 

Πριν από τρία χρόνια, μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης, η ίδια είχε αναφέρει τα παρακάτω: «Ήταν μια νίκη, όχι μόνο για μένα, αλλά για όποιον ένιωσε κάποια στιγμή φοβισμένος να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστό».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση