ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Οι δηλώσεις των Sussexes για τον κορωνοϊό και τον ψηφιακό κόσμο

Τι και αν πρόσφατα η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στη Santa Barbara; Αντί να αφεθούν και να το απολαύσουν, οι δύο τους εξακολουθούν να εργάζονται και να στέλνουν τα δικά τους ηχηρά μήνυμα. Πρόσφατα μάλιστα, το πρώην royal ζευγάρι, συμμετείχε σε μια διαδικτυακή συζήτηση ακτιβιστών που επιθυμούν να βελτιώσουν τον ψηφιακό κόσμο για τη νέα γενιά.

Μιλώντας για τον αντίκτυπο του κορωνοϊού στα social media και τις αλλαγές που έφερε η νέα νόσος στην καθημερινότητα των ανθρώπων, η Meghan είπε: «Η διανοητική και συναισθηματική ευεξία όλων είναι ίσως πιο ευάλωτη από οποτεδήποτε άλλοτε, ειδικά με τον Covid και την εξάρτηση στις συσκευές αυτή την περίοδο, εξαιτίας της έλλειψης διαπροσωπικής επαφής... Οι άνθρωποι θα είναι συνδεδεμένοι περισσότερο από ποτέ για να νιώσουν μέρος της κοινωνίας».

Έπειτα, αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στις ψηφιακές πλατφόρμες η Markle τόνισε πως «μπορεί κανείς είτε να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να είναι σκληροί ή να τους μάθει να είναι ευγενικοί. Είναι τόσο απλό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ