ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

H Μενεγάκη ποζάρει στην βροχή... και αποκαλύπτει το τηλεοπτικό μέλλον των συναδέλφων της

Τι είπε για την αποχώρηση της

Δέσποινα Άσπρου

Όπως φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις των επώνυμων Ελλήνων, τις τελευταίες μέρες ο καιρός κάνει τα τερτίπια του στην Ελλάδα... και πιάνει εξ απροόπτου πολλούς πολίτες. Και ενώ οι περισσότεροι μέσα στο summer mood στο οποίο βρίσκονται δεν είναι καλά προετοιμασμένοι, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο!

Κρατώντας την ομπρέλα της, πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από το αμάξι της φορώντας ένα μπεζ maxi shirt dress με μεσάτη ζώνη και δήλωσε «Μπήκα στο studio καλοκαίρι και φεύγω φθινόπωρο».

 
 
 
View this post on Instagram

Μπηκα στο studio καλοκαιρι και φευγω φθινοπωρο #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on


Εντομεταξύ, η παρουσιάστρια που εγκαταλείπει τον Alpha μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας, με αφορμή ένα τηλεφώνημα που είχε από τηλεθεάτρια, αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον των συναδέλφων της. Συγκεκριμένα, η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" όταν άκουσε από την τηλεθεάτρια να της λέει «Καλή συνέχεια, είστε η καλύτερη παρέα μας. Θα μας λείψετε αλλά εύχομαι να είσαστε όλοι σας καλά και είστε πάντα ευτυχισμένοι, ο καθένας με την οικογένειά του», θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας: «Λοιπόν, για να μην γίνονται και μπερδέματα, επειδή το “θα μας λείψετε” το έχω ακούσει και άλλες φορές, η μόνη που βγαίνει εκτός είμαι εγώ. Τα παιδιά θα τα βλέπετε. Δεν ξέρω αν θα είναι στην ίδια εκπομπή, σε άλλες εκπομπές σε αυτό το κανάλι ή σε άλλο. Πάντως θα τα βλέπετε στην τηλεόραση, είμαι η μόνη που βγαίνει εκτός.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση