ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Μενεγάκη, τα νούμερα τηλεθέασης και οι αναρτήσεις της ελληνικής showbiz

Οι επώνυμοι φίλοι και συνεργάτες της Ελένης θέλησαν να αποχαιρετήσουν την ''βασίλισσα'' μέσα από τα social media

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, η "βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη έριξε οριστικά αυλαία χθες, 1η Ιουλίου με την εκπομπή "Ελένη".

Τα συναισθήματα ήταν πολλά και στην έναρξη της εκπομπής, η Ελένη, η οποία βρίσκεται στην τηλεόραση για περίπου 30 χρόνια, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Όπως πάντα όμως, κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο και να κάνει την τελευταία της εκπομπή στον Alpha, talk of the town.

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, τα νούμερα χθες χτύπησαν κόκκινο! Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε τηλεθέαση 17,7% στο γενικό και 23,8% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 29%.

Με αφορμή το γεγονός, φίλοι, συνεργάτες και καλεσμένοι της Ελένης θέλησαν μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα να αποχαιρετήσουν την παρουσιάστρια που επέλεξε να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή της και να της ευχηθούν τα καλύτερα. Και κάπως έτσι, τα social media γέμισαν με φωτογραφίες της Ελένης και των διάσημων φίλων της! Δείτε στην συνέχεια μερικούς επώνυμους Έλληνες που έκαναν σχετικές δημοσιεύσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by

 
 
 
View this post on Instagram

Ορθή επανάληψη... Άλλη μέρα, άλλος χρόνος, άλλος λόγος. Σήμερα μαζί με όλη την Ελλάδα θα αποχαιρετήσω το ποιο γλυκό κομμάτι της Ελληνικής τηλεόρασης... Την πρώτη μου ανάμνηση στην τηλεόραση, την πρώτη μου/μας συνέντευξη. Σίγουρα σύντομα αυτό το διπλό κοντινό που ζητούσες από τον σκηνοθέτη με τα βλέμματα μας, πότε να κοίτουν την κάμερα και πότε το ένα να συναντά το άλλο, θα ξανασυναντηθούνε σε ένα πλατό και το γαλάζιο των ματιών μας θα φωτίσει το τηλεοπτικό σκηνικό.... #eleni

A post shared by Kostas Martakis (@martakis) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X