ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Tokyo του ''La Casa de Papel'' στο ανατρεπτικό must Οκτωβρίου

Έχεις προσέξει πως στην ιστορία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, τα υποτιθέμενα κακά κορίτσια κερδίζουν το κοινό πιο εύκολα από τα καλά; Η πιο ανθρώπινη προσωπικότητά τους, οι δυσκολίες που μπορεί να τις επηρέασαν, η ζωή τους… γενικά τα κακά κορίτσια έχουν τόσο πολύ ενδιαφέρον, με αποκορύφωμα την Tokyo του «La Casa de Papel». Ποια είναι η Úrsula Corberó πίσω από την Tokyo; 

Mια ληστεία φαινόμενο
To ''La Casa de Papel'' είναι η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία της Netflix, έχει εκατομμύρια θαυμαστές κι ένα soundtrack από τα παλιά που έγινε viral. Ο Profesor σχεδιάζει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Ισπανίας και μας χαρίζει το απόλυτο τηλεοπτικό χιτ της χρονιάς. Ψήνεσαι;

Chiara Ferragni's success salad
Πώς μία Ιταλίδα που φορούσε κομμάτια από το Primark έγινε η πιο powerful influencer όλου του κόσμου, έχτισε ένα κολοσσό γύρω από το όνομά της και προκαλεί περισσότερο ενδιαφέρον κι από τους royals. Just like that, ή ίσως όχι; H Chiara Ferragni, όπως την γνωρίσαμε εμείς! 

It's showtime!
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα που ξεκινά επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν στα αμερικανικά δίκτυα κι έχουμε μπόλικο υλικό για να διαλέξουμε. Τι θα δούμε φέτος;

Τhe American dream
Aν μπορούσαμε να βάλουμε ένα όνομα σχεδιαστή δίπλα από το αμερικανικό όνειρο, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα του Ralph Lauren. Συνώνυμο του casual chic, ο σχεδιαστής έχει καταφέρνει να γίνει δισεκατομμυριούχος, ξεκινώντας από το Μπρονξ.

«Η μαγειρική είναι ψυχοθεραπεία»
Λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Εύκολα και Σπιτικά» στο Sigma, η Αθηνά Λοϊζίδου, η δημοφιλέστερη μαγείρισσα της χώρας μας μάς μιλάει για το κλίμα στα γυρίσματα, τι επιλέγει ανάμεσα στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και πώς διατηρείται σε φόρμα. 

Seed of life
Μήνες τώρα ''ακολουθούμε'' τη Ρεβέκκα Κατσαρή, που φτιάχνει κοσμήματα, που μαζεύει σπόρους, που μαγειρεύει, που ποστάρει ενσταντανέ από μια χώρα που μοιάζει τόσο μακρινή. Συναντήσαμε την Κύπρια που ξεχώρισε στην Κολομβία με τα ιδιαίτερα κοσμήματα της.

Intoducing Miss Marble
Αν τελευταία βλέπεις παντού μάρμαρα, να ξέρεις ότι αυτό οφείλεται στο marbling, που κυριαρχεί εδώ και μερικές σεζόν και αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ανακαλύψαμε τη δική μας Miss Marble, Χριστίνα Πάντζιαρου, μία Κύπρια γραφίστρια, που έβαλε σκοπό να δείξει την τέχνη αυτή, που έγινε τάση, σε όλους μας! 

Strictly stylish
Ένας blogger που προβάλλει τις τέχνες της Κύπρου και το ίδιο το νησί, ενώ παράλληλα δημιουργεί τα δικά του ανακυκλώσιμα κοσμήματα. Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπετρος έχει πολλά να δώσει, το ξέρει και δουλεύει γι’ αυτό. 

+

Collections Φθινόπωρο / Χειμωνας 2018 - 2019: Here, there, everywear!

Shoesnbags
Όλες ξέρουμε τι είναι αυτό που μπορεί να αναδείξει ακόμη και το πιο απλό μας σύνολο. Ακόμη και τα πιο απλά αδιάφορα κομμάτια, μπορούν πολύ εύκολα να μεταμορφωθούν με τη σωστή επιλογή τσάντας και παπουτσιών. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τι ξεχωρίσαμε από τις συλλογές των σχεδιαστών για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018-’19.

Oh… mine!
Παίζουμε με τις τάσεις, τα μοτίβα, τις υφές και τα χρώματα για ένα αποτέλεσμα ενδιαφέρον και διόλου βαρετό. Η εποχή προστάζει λάμψη, γούνινα και πλεκτά κομμάτια, που θα μας  βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις κρύες μέρες που θα έρθουν με στυλ και άποψη.

+

Eye spy
Οι γυναίκες δεν επαναπαύονται ποτέ. Η κούραση, όμως, δεν μπορεί να κρυφτεί και πάντοτε στοχεύει στην περιοχή των ματιών. Ανακαλύψαμε τις κρέμες αυτές που θα προστατεύσουν και θα αναζωογονήσουν την ευαίσθητη αυτή του προσώπου και θα αναδειχθούν ο καλύτερος σύμμαχος ομορφιάς σας.

Φθινοπωρινή αύρα
Σε όποια ηλικία κι αν είστε, η φροντίδα της επιδερμίδας σας είναι σημαντική και δεν πρέπει να την παραμελείτε. Ειδικά τώρα το φθινόπωρο, που μοιάζει κουρασμένη και ταλαιπωρημένη από τη ζημιά που υπέστη τους καλοκαιρινούς μήνες. Περιποιηθείτε και αγαπήστε τη, λοιπόν, όπως πραγματικά της αξίζει.

+

Όλες οι hot νέες τάσεις, τα πιο ταλαντούχα νέα πρόσωπα, όλα τα must των ημερών και όσα πρέπει να δεις και να κάνεις, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί.  

 

Διαβάστε επίσης: 

Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό το νέο cover girl του must;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X