ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Happy birthday ''Gossip Girl''! 10+4 πράγματα που δεν ήξερες

Αυτή την εβδομάδα γιορτάζουμε 10 χρόνια από την πρεμιέρα του ''Gossip Girl'', της αγαπημένης νεανικής δραματικής σειράς που άφησε το δικό της στίγμα στην ιστορία της μοντέρνας τηλεόρασης. Με αφορμή λοιπόν τα 10α γενέθλια της, μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε 10 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τη σειρά:

1. Η Blake Lively ήταν έτοιμη να παρατήσει την υποκριτική πριν προσληφθεί για να υποδυθεί τη Serena van der Woodsen.

2. Οι δημιουργοί της σειράς πλησίασαν την Lively αφού διάβασαν τα message boards στο διαδίκτυο με τους φανατικούς του βιβλίου να προτείνουν την ηθοποιό για το ρόλο. Η Lively είπε το ''ναι'' με όρο να την αφήνουν να πηγαίνει κολέγιο τον καιρό των γυρισμάτων. Της υποσχέθηκαν πως θα πηγαίνει μια μέρα την εβδομάδα μέχρι που η ίδια αποφάσισε να το αφήσει όταν η σειρά έγινε τόσο δημοφιλής. 

3. Η Ιvanka Trump και ο Jared Kushner έκαναν ένα πέρασμα από τη σειρά και, σύμφωνα με τον δημιουργό Josh Schwartz ''το έκαναν μόνο για τα χρήματα που θα έπαιρναν, και επειδή η Trump ήταν φαν της σειράς''. 

4. Ο Chace Crawford (που υποδυόταν τον Nate) δεν πίστευε πως η Leighton Meester θα ήταν καλή στο ρόλο της Blair. 

5. H Meester έβαψε τα ξανθά μαλλιά της καστανά για να πάρει τον ρόλο. 

6. Η μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε το σόου τρόμαζε τη Lively. ''Είμαι πολύ ντροπαλή σαν άνθρωπος και η ιδέα ότι θα έχανα την ανωνυμία μου με τρόμαζε πολύ. Όταν διάβαζα το σενάριο σκέφτηκα πως όποιος έκανε το σόου δεν θα μπορούσε να βγει ξανά από το σπίτι και πως η ζωή του θα άλλαζε για πάντα. Μπορείς να καταλάβεις πως θα ήταν ένα φαινόμενο. Ήταν συγκινητικό και τρομακτικό ταυτόχρονα'' είπε η ηθοποιός.

7. Οι δημιουργοί, ο Schwartz και η Stephanie Savage, ήθελαν μόνο τον Ed Westwick για τον ρόλο του Chuck. Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν στην Αμερική με βίζα εργασίας και οι υπεύθυνοι του The CW φοβούνταν πως δεν θα μπορούσε να μείνει στην Αμερική για τα γυρίσματα. 

8. Τα ιδιωτικά σχολεία της Νέας Υόρκης προσπάθησαν να αποτρέψουν τους μαθητές από το να παρακολουθούν τη σειρά. 

9. Η σειρά επηρέασε τον τρόπο που ψωνίζουν οι γυναίκες. Σύμφωνα με το ''New York Times'', το 2008, οι έμποροι δήλωσαν πως το ''Gossip Girl'' ήταν η μεγαλύτερη επίδραση στο πώς ξοδεύουν λεφτά οι γυναίκες. Με την έναρξη της δεύτερης σεζόν, πάρα πολλοί designers ήθελαν να είναι μέρος του σόου, ήθελαν τα ρούχα τους φορεμένα από την Blake ή την Leighton. 

10. Oι δύο πρωταγωνίστριες δεν ήταν φίλες. Ο παραγωγός της σειράς αποκάλυψε πως ''δεν ήταν φίλες, αλλά είχαν φιλικές σχέσεις. Δεν είχαν τη σχέση που είχαν η Serena και η Blair. Ωστόσο το δευτερόλεπτο που έμπαιναν στο στούντιο ήταν λες και ήταν κολλητές''. 

10+1. Ο Penn Badgley (που υποδυόταν τον Dan) δεν ήταν ευχαριστημένος με το σόου και στην πορεία δεν του άρεσε που ήταν μέρος του, εξέφρασε πολλές φορές τη δυσαρέσκεια του με την μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο επεισόδιο και δεν θέλει με τίποτα να τον ταυτίζουν με τον Dan! Επίσης, όταν πρότιναν το ρόλο στον Badgley εκείνος αρνήθηκε δύο φορές πριν τελικά πει το ''ναι''. 

10+2. To project αρχικά θα γινόταν ταινία με την Lindsay Lohan στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

10+3. Οι παραγωγοί πλήρωναν από $10 χιλιάδες μέχρι $60 χιλιάδες την ημέρα για εξωτερικά γυρίσματα στη Νέα Υόρκη. 

10+4. Ο Βρετανός Ed Westwick (δηλαδή ο Chuck) δημιούργησε την Αμερικανική προφορά του χαρακτήρα του ακούγοντας τον Carlton Banks από τον ''Fresh Prince of Bel-Air''.

Αυτά,

xoxo

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση