ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Harry-Meghan: Η ζωή τους γίνεται ταινία

Θα την δούμε στους κινηματογράφους.

newsroom must

Ε ναι, μετά από όλα όσα πέρασαν, από όλα όσα δήλωσαν ήρθε η ώρα η ζωή τους να γίνει ταινία. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται ότι θα είναι το αντικείμενο του περιεχομένου της νέας ταινίας της Lifetime.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το όνομα της ταινίας θα είναι «Harry & Meghan: Escaping the Palace», και προφανώς είναι απόλυτα ταιριαστός με τη συνθήκη που ζουν τα τελευταία 2 χρόνια. Η ταινία θα διαδραματίζεται στην διάρκεια αλλά και το χρονικό σημείο μετά την απόφαση των Sussex’s να εγκαταλείψουν το Παλάτι και τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Να θυμίσουμε πως υπάρχουν ακόμη 2 τηλεοπτικές ταινίες που αφορούν την γνωριμία τους αλλά και τις πρώτες μέρες της Meghan στο Παλάτι, έτσι χρονικά το Lifetime επιλέγει να διαδραματιστεί η ταινία μετά και την γέννηση του “πρίγκιπα” Archie.

Ακόμη δεν έγινε γνωστό ούτε πιο θα είναι το cast των ηθοποιών, ούτε ο σκηνοθέτης αλλά ούτε και ο σεναριογράφος. Είμαστε εν αναμονή.
Πάντος εάν όντως περιμένουμε και την προβολή των επιπρόσθετων 90 λεπτών της συνέντευξής τους στην Oprah Winfrey, η εταιρία παραγωγής θα έχει πολύ υλικό να δουλέψει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση