ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Όσα αναφέρει βασιλική πηγή.

«Κοινό μυστικό» μοιάζει να είναι στα ενδότερα του παλατιού το γεγονός ότι ο πρίγκιπας William με τον πρίγκιπα Harry δεν μιλιούνται καν. Με τα νέα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι, όχι μόνο οι σχέσεις τους είναι κακές, αλλά πέρασαν και σε μεγάλους τσακωμούς αναφορικά με την συνέντευξη των Sussex στην Oprah Winfrey, δηλαδή εδώ και 18 μήνες.

Αυτό σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του “ITV”, Tom Bradby, ο οποίος είχε καλύψει την περιοδεία του Harry και της Meghan στην Αφρική, καθώς και τη συνέντευξη του αρραβώνα της Kate με τον William, είναι πραγματικότητα αφού «τσακώνονται εδώ και 18 μήνες».

Ενώ συνέχισε, αναφέροντας στους “London Times” ότι οι δύο έπαψαν να έχουν καλές σχέσεις μόλις οι Δούκες του Sussex αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα, κάτι που είχε δηλώσει και το 2019 σε συνέντευξή του αναφέροντας ότι ο πρίγκιπας Harry είναι «σε διαφορετικά μονοπάτια» με τον αδελφό του.

Η σχέση τους φαίνεται να διαμορφώθηκε σε τόσο κακή σταδιακά αφού «Ήταν κάτι εύκολο γιατί δεν τσακωνόντουσαν και η ζωή ήταν απλή. Και ξαφνικά έγινε κάτι που ήταν δύσκολο, προσωπικά αλλά και δημόσια- τον τελευταίο ενάμισι χρόνο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Bradby είχε για αρκετά χρόνια φιλικές σχέσεις με τα δύο αδέλφια και αποκάλυψε ότι ο William έγινε ψυχρός μόλις προβλήθηκε η συνέντευξη του αδελφού του στην Oprah.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ