ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Helena Παναγή: Το ατύχημα που την σημάδεψε

Η Helena Παναγή καταφέρνει με κάθε της εμφάνιση να αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές, και περισσότερη φήμη, ενώ το 2014 κυκλοφόρησε και το πρώτο της single. Ενώ, τώρα είναι μέλος του συγκροτήματος ‘’Παπιγιόν.

Η 25χρονη από την Λάρνακα πέρα από όλη της την επιτυχία, πέρασε από δύσκολες καταστάσεις, όταν πριν από περίπου τρία χρόνια είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα που την καθήλωσε. Η Helena λατρεύει την ιππασία και η βόλτα με το νέο της άλογο δεν κατέληξε και πολύ καλά.

Πριν 3 χρόνια η  Κύπρια τραγουδίστρια έζησε ένα μεγάλο εφιάλτη, μόλις είχε πάρει το καινούργιο της το άλογο, ένα πρώην ιπποδρομιακό, τον Απόλλωνα και πήγε βόλτα στην Αλυκή της Λάρνακας. Στην θέα ενός σκύλου το άλογο αφηνίασε και τότε η Έλενα Παναγή έπεσε πίσω από το άλογο και τότε συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να σηκωθεί, αφού δεν ένιωθε το κορμί της.

Είχε 3 σπασμένους σπόνδυλους, αλλά σηκώθηκε από το έδαφος γιατί χρειαζόταν βοήθεια και περπάτησε για να τη δει κάποιος. Χτύπησε το σπόνδυλό της, κάτι πολύ άσχημο, που την τρομοκράτησε.

Σήμερα τρία χρόνια αργότερα, ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ένα βίντεο από τα πρώτα της βήματα ξανά μετά το ατύχημα!

Το μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

5 του Σεπτέμβρη! Σαν σήμερα ήταν η μέρα που σημάδεψε και άλλαξε την ζωή μου για πάντα! Σαν σήμερα είχα το μεγάλο και σοβαρό ατύχημα με το άλογο μου που από δική μου ανευθυνότητα και ξεροκεφαλιά έσπασα τον σπόνδυλο μου και έκανα εγχείριση σπονδυλοδεσίας! Ήμουν τυχερή στην ατυχία μου. Έτσι είπαν οι γιατροί γιατί μπορούσα να μείνω παράλυτη… Ποστάρω αυτό το βίντεο για να δώσω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο από αυτή την εμπειρία που έζησα. Θέλω απλά να πω ότι ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου τα φέρει η ζωη… Και πολλές φορές μετά από κάτι τέτοιο τα βάζεις κάτω. Πολλές φορές έκλαψα, απογοητευτικά, πόνεσα, και έδιωχνα μακριά μου ανθρώπους που πραγματικά ήταν διπλά μου και με αγαπούσαν. Πίστευα ότι ποτέ δεν θα ξαναγίνω αυτή που ήμουν… και σωματικά και ψυχικά. Πέρασα από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού γιατί συνεχώς ένιωθα ότι δεν θα είμαι ποτέ αρκετά καλή ή να ξανασταθώ στα πόδια μου χωρίς καμία βοήθεια και να είμαι ανεξάρτητη. Και πάνω από όλα στέρησα από την ζωή μου τα άλογα… την μεγαλύτερη μου ευτυχία… Τώρα, όταν τα σκέπτομαι όλα αυτά απλά χαμογελώ και λέω στον εαυτό μου ότι ήταν όλα μια εμπειρία. Ένα μάθημα! Αυτό με έκανε ένα πιο ώριμο και δυνατό άνθρωπο! Τώρα προσπαθώ πιο πολύ και βάζω ακόμα μεγαλύτερους στόχους και όνειρα! Τώρα ξύπνησα! Μην παίρνετε την ζωή σας σαν κάτι δεδομένο! Ξυπνήστε! Ζήστε και παλέψτε για ότι αγαπάτε! Όλα θα περάσουν και όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Μόνο να μην ξεχνάτε να πιστεύεται στην δική σας δύναμη! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν διπλά μου σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι της ζωής μου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση