ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η αβάσταχτη μοναξιά του κορωνοϊού

Η viral αγκαλιά γιατρού-ασθενή

newsroom must

Από την ημέρα που ο κορωνοϊός έκανε την εμφάνισή του, μέχρι και σήμερα, ακούμε διαρκώς ιστορίες μοναξιάς και όσοι νόσησαν, πέρα από την ευγνωμοσύνη που αισθάνονται για το ότι νίκησαν την νόσο, δεν μπορούν να ξεχάσουν την αβάσταχτη μοναξιά που βίωσαν την περίοδο που νοσηλεύτηκαν ή αυτοπεριορίστηκαν. Αν και σίγουρα οι ιστορίες αυτές είναι πολλές, το CNN μάς μεταφέρει μια από αυτές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του CNN, ένας γιατρός από το Τέξας, ο Δρα Τζόσεφ Βάρον - ο οποίος εργάζεται ασταμάτητα εδώ και 256 μέρες- πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου όπου εργάζεται, στο Χιούστον του Τέξας. Κατά την άφιξή του στην μονάδα, είδε έναν ηλικιωμένο άντρα να προσπαθεί να βγει από το δωμάτιό του κλαίγοντας. «Τον πλησιάζω λοιπόν και τον ρωτώ γιατί κλαίει. Μου απαντάει, “θέλω να είμαι με τη γυναίκα μου”. Τον αγκάλιασα λοιπόν χωρίς να ξέρω ότι με φωτογράφιζαν εκείνη τη στιγμή», δήλωσε ο γιατρός και η αγκαλιά μεταξύ του ίδιου και του ασθενή του έχει γίνει viral.

Μιλώντας για το γεγονός ο γιατρός δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο για τους ασθενείς... Φανταστείτε: Είστε σε ένα δωμάτιο όπου ο κόσμος μπαίνει με “διαστημικές στολές” και δεν έχετε επικοινωνία με κανέναν άλλο, μόνο με το τηλέφωνο, αν είστε τυχεροί. Αν είστε ηλικιωμένοι είναι ακόμα πιο δύσκολο, γιατί αισθάνεστε μόνοι, απομονωμένοι»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση