ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η άβολη συνέντευξη της Nicole Scherzinger

«Όταν βρίσκεστε στα backstage τσακώνεστε για το ποια θα φορέσει το καλύτερο top»;

H Nicole Scherzinger γέμισε στάδια, πούλησε εκατομμύρια άλμπουμ και έκανε perform στο London's West End.

Την Τετάρτη όμως η 41χρονη star δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από την σειρά ερωτήσεων και τον ελάχιστα ενημερωμένο host του Αυστραλιανού show, «The Project»

Η Nicole έδειξε αρκετά προσβεβλημένη κατά την διάρκεια της «άβολης» συνέντευξης και αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για τον αν τσακώθηκε με άλλα μέλη του group για τα tops τους.

«Όταν βρίσκεστε στα backstage τσακώνεστε για το ποια θα φορέσει το καλύτερο top και το πιο χαμηλοκάβαλο jeans» ρώτησε ο Waleed Aly.
Η Nicole έδειχνε μπερδεμένη με την ερώτηση η οποία προφανώς χρησιμοποιήθηκε για να χλευάσει τις εμφανίσεις του το 2000 και η ίδια απάντησε με ένα ξερό όχι.

Αν αυτό σας φάνηκε παράξενο τότε με το επόμενο σχόλιο του παρουσιαστή θα νιώσετε πραγματικά άβολα. Όπως φαίνεται ο Waleed Aly ακούγοντας το τραγούδι «When I Grow Up» πίστευε ότι ο στοίχος έλεγε 'I wanna have boobies' ενώ στην πραγματικότητα λέει 'I wanna have groupies'

Η ίδια απάντησε στην περίεργη ομολογία του παρουσιαστή με ένα «Υeah, cool» και προσπαθώντας να σώσει την συνέντευξη δήλωσε ότι πολλοί fans δεν είχαν ακούσει καθαρά τους στίχους. 

Όταν η ενότητα τελείωσε και προχώρησαν σε διαφημιστικό break ακούστηκε ένα κομμάτι της Nicole να παίζει ενώ η ίδια ακόμα μιλούσε.
Όπως ήταν φυσικό το twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες του να παίρνουν το μέρος την τραγουδίστριας χαρακτηρίζοντας τα σχόλια του παρουσιαστή απρεπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση