ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το ''αντίο'' της βασίλισσας στον Φίλιππο με μία αδημοσίευτη φωτογραφία

newsroom must

Λίγες ωρες πριν από το τελευταίο αντίο στον Πρίγκιπα Φίλιππο, το παλάτι δημοσίευσε φωτογραφίες προς τιμήν του. Στις αναρτήσεις αυτές, απεικονίζεται ο ίδιος σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του, από τον γάμο του με την Βασίλισσα Ελισάβετ, στιγμές με τα παιδιά του αλλά και κατά τη διάρκεια των σπορ που τόσο λάτρευε.

Η Βασίλισσα όμως θέλησε να μοιραστεί με το κοινό μία ξεχωριστή αδημοσίευτη φωτογραφία από τη ζωή του συζύγου της που δεν είχαμε ξαναδεί. Στη φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε το 2003 κατά τη διάρκεια μιας από τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές τους από την Sophie, Countess of Wessex, ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η Βασίλισσα Ελισάβετ κάθονται χαμογελαστοί στους τους λόφους Coyles of Muick στη Σκωτία όπου πήγαιναν για περπάτημα και πικνίκ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Η Βασίλισσα επιθυμεί να μοιραστεί μαζί σας την προσωπική αυτή φωτογραφία με τον Δούκα του Εδιμβούργου στο Coyles of Muick στη Σκωτία το 2003."

" Η Αυτής Μεγαλειότητα και η βασιλική οικογένεια είναι ευγνώμον για όλα τα συλλυπητήρια μηνύματα από όλο τον κόσμο και είναι συγκηνιμένοι που τόσοι πολλοί άνθρωποι μοιράζονται τις αναμνήσεις που έχουν με τον Δούκα, για τον εορτασμό της ζωής του."

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση