ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η άγνωστη αντιζηλία της Elizabeth Taylor με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα

newsroom must

Η αδελφή της Βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αν έμεινε γνωστή στην ιστορία για ένα πράγμα ήταν οι glamorous εμφανίσεις της, αλλά και το γεγονός ότι ζούσε την ζωή της σαν μια μεγάλη σταρ του Hollywood.

Από την άλλη, η Elizabeth Taylor, ήταν μια «τεραστίων διαστάσεων» ηθοποιός που κατάφερε μετά από πολύ κόπο να γίνει η «πριγκίπισσα» του Hollywood, με πολλούς θαυμαστές ανά το παγκόσμιο.

Είχαν και οι δυο όλα τα εφόδια και το περιβάλλον, για να αναπτύξουν μια δυνατή φιλία. Και όμως, όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, όχι μόνο δεν συμπάθησαν η μία την άλλη αλλά ξεκίνησε και μια μεγάλη αντιζηλία μεταξύ τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Taylor (@elizabethtaylor)

Οι ίδιες, είχαν βρεθεί ουκ ο λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, με πηγές να αναφέρουν ότι πράγματι, η αντιπάθεια που είχε η μία για την άλλη να είναι φανερή. Συγκεκριμένα, σε ένα event το 1969, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, όταν κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την Taylor και τον σύζυγό της Richard Burton σε ένα δείπνο της πρεμιέρας της ταινίας 'Staircase', έδειξε έμμεσα ότι δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένη με το γεγονός.

Ενώ, η ίδια, ξέχασε όλα όσα ήξερε για πρωτόκολλα και ξεκίνησε να φλερτάρει με τον σύζυγο της Taylor απροκάλυπτα. Το γεγονός, επιβεβαίωσε και ο στενός φίλος της Taylor, Brian Eagles, στους ‘New York Times’, «Η Elizabeth γινόταν ολοένα και πιο τσαντισμένη όσο προχωρούσε η βραδιά γιατί η πριγκίπισσα Μαργαρίτα φλέρταρε πολύ με τον Richard. Κι εκείνος ανταπέδιδε το φλερτ και η Elizabeth αναστατωνόταν πολύ με αυτό».

Συνεχίζοντας, αναφέρει, ότι η Μαργαρίτα, είχε καταφέρει να φέρει στα «όριά» της για άλλη μια φορά την Taylor όταν χαρακτήρισε ένα κόσμημα που φορούσε ‘κακόγουστο’. Με το αναφερόμενο να είναι το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει ο Burton. Με την πριγκίπισσα να σχολιάζει, «είναι αυτό το διάσημο διαμάντι; Είναι τόσο μεγάλο, πολύ κακόγουστο», ζητώντας από την ηθοποιό να το δοκιμάσει, συνεχίζοντας, « Δεν σου φαίνεται τόσο κακόγουστο πια, έτσι δεν είναι;».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jodhpurs & Sons (@jodhpursandsons)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X