ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η αγορά που εξακολουθεί να πουλά... νυχτερίδες και όχι μόνο

Παρά την εξάπλωση του κορωνοϊού, η εν λόγω αγορά παραμένει πιστή ''στις παραδόσεις'' της

Δέσποινα Άσπρου

Τι και αν λέγεται πως ο κορωνοϊός προήλθε από την κατανάλωση νυχτεριδών; Τι και αν σε εμάς ακούγεται φρικιαστικό το να τρως φίδια και σαύρες, και απερίγραπτα απάνθρωπο το να τρως σκύλους; Μια αγορά στο Σουλαουέσι της Ινδονησίας, πιστή στις "παραδόσεις" της, εξακολουθεί να πουλά τα εν λόγω "προϊόντα".

Αναλυτικότερα, παρά την υγειονομική και οικονομική κρίση που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στο παγκόσμιο, που ξεκίνησε από μια αντίστοιχη αγορά στην πόλη Γουχάν της Κίνας, η εν λόγω αγορά, γνωστή και ως  Extreme Market Tomohon, επιμένει να μην κλείσει.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής εμπειρογνώμονας της ειδικής ομάδας της καταπολέμησης του κορωνοϊού στην Ινδονησία, Γουίκο Αντισάσμιτο, παρότρυνε την κυβέρνηση να κλείσει τις αγορές άγριας ζωής της χώρας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Huffingtonpost.gr, τα περισσότερα από τα άγρια ζώα στο Tomohon σφαγιάζονται πριν φτάσουν στην αγορά. Είναι κυρίως σκυλιά που διατηρούνται ζωντανά σε κλουβιά και σκοτώνονται επί τόπου για πελάτες που λένε ότι προτιμούν το κρέας φρέσκο.

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει σκληρές εικόνες.

 
 
 
View this post on Instagram

Maman a dit: "on ne joue pas avec la nourriture !" #tomohonextrememarket #extrememarket #indonesia #holidays #onelife

A post shared by Josselin (@josselin1987) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS