ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Airbnb αποζημειώνει τουρίστα με 7 εκ. δολάρια για υπόθεση βιασμού

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του ‘Bloomberg news’ μια τουρίστρια από την Αυστραλία έλαβε ως αποζημίωση για την επίθεση που δέχτηκε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2015, στην Νέα Υόρκη, υπό την απειλή μαχαιριού.

Η ίδια, είχε πάρει τα κλειδιά για το διαμέρισμα –μαζί με τους φίλους της, από ένα γειτονικό κατάστημα, με τον ύποπτο, να είχε ήδη φτιάξει αντίγραφο των κλειδιών του διαμερίσματος, όπου μπήκε πριν την επίθεση. Με την γυναίκα να επιστρέφει λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τον 24χρονο να κρύβεται στο μπάνιο.

Ενώ μετά την επίθεση, η ομάδα ασφαλείας της Airbnb επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία για να προσφέρει βοήθεια και μετακόμισε το θύμα σε ξενοδοχείο. Ακόμη, προσφέρθηκε να πληρώσει όλα τα έξοδά της (συμβουλευτική και αεροπορικό ταξίδι της μητέρας της).

Ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε στην ‘New York Post’ «Σε περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης, στις συμφωνίες που κάνουμε, τα θύματα μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα για τις εμπειρίες τους, συμπεριλαμβανομένης και της επίθεσης στη Νέα Υόρκη».

Με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι, για την συμφωνία των 7 εκατομμυρίων δολαρίων, το θύμα δεν θα μπορεί να κατηγορήσει ή να κάνει μήνυση εναντίον της Airbnb ή του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, όπου συνέβη το περιστατικό. Με τη συμφωνία να γίνεται δυο χρόνια μετά την φερόμενη επίθεση.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS