ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η αιχμηρή απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στη Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού

Λίγο μετά τις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα, ο Γιώργος Κιμούλης δίνει την πρώτη του απάντηση για τις καταγγελίες που δέχτηκε από την ηθοποιό για άσκηση λεκτικής, σωματικής και ψυχολογικής βίας προς το πρόσωπό της και αποκαλύπτει πως έχει ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

Πριν δούμε τα όσα είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, να θυμίσουμε πως η Ζέτα Δούκα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» είπε: «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός» και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο Γιώργος Κιμούλης άσκησε πάνω της σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα περιστατικά της περιόδου εκείνης.

Αν και τα λεγόμενα της Δούκα επιβεβαίωσε και ο τότε συμπρωταγωνιστής της στην παράσταση Closer, Νίκος Ψαρράς με ένα post στο Instagram αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού που έκανε και η ίδια μια μακροσκελή ανάρτηση η οποία μίλησε για τον τρόμο που ένιωσε δουλεύοντας και εκείνη με τον Γιώργο Κιμούλη, ο γνωστός σκηνοθέτης σε δηλώσεις του στο Happy Day και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, δήλωσε: «Tίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί, έχω ήδη κινηθεί νομικά. Η κυρία Δούκα δεν είχε μόλις βγει από τη σχολή για να μην μπορεί να πάει στον παραγωγό και να πει ότι αν συμβαίνουν αυτά που περιγράφει, θα σηκωθώ να φύγω, τα γεγονότα που περιγράφει είναι αστεία, είναι σχεδόν κωμικό, τα θεωρώ αυτά τα πράγματα εξωφρενικά. Να έχω τραβήξει το νερό; Είναι κακοποίηση αυτό, είναι μπούλινγκ; Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Το να χρησιμοποιεί κάποιος την πράξη της κυρίας Μπεκατώρου, να υπεβάλλει για έναν τσακωμό, είναι φυσικό ότι θα κινηθώ νομικά, η κυρία Δούκα χρησιμοποίησε την κυρία Μπεκατώρου και μειώνει το περιστατικό αυτό... Φανταστείτε ο κάθε ένας να βγαίνει και να λέει και μένα μου μίλησε άσχημα ο τάδε. Δεν έχω να πω κάτι για τον Νίκο Ψαρρά, όλοι οι άνθρωποι έχουν τσακωθεί και μαλώσει, έχω στεναχωρηθεί με όλο αυτό, δεν ξέρω αν τρόμαξε η κυρία Γερονικολού επειδή δούλεψε μαζί μου, τι να σχολιάσω... Έχω θυμώσει πολύ με όλη αυτήν την ιστορία».

Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Κιμούλης και το βράδυ της Τρίτης 26 Ιανουαρίου στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση