ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Πρόσφερε ως εθελόντρια στην Τράπεζα Τροφίμων του Χιούστον και βοήθησε στη συγκέντρωση δωρεών ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων

Η Alexandria Ocasio-Cortez πρόσφερε ως εθελόντρια στην Τράπεζα Τροφίμων του Χιούστον (Houston Food Bank) και βοήθησε στη συγκέντρωση δωρεών ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι καταστροφικές καιρικές συνθήκες έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στο Τέξας και άφησαν εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρική ενέργεια και πόσιμο νερό.

Το μέλος της Γερουσίας των ΗΠΑ εργάστηκε μαζί με τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, Sheila Jackson Lee και Sylvia Garcia και ετοίμασαν πακέτα με τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη.

Η Alexandria Ocasio-Cortez δημοσίευσε στο Twitter εικόνες από την επίσκεψή της στην Τράπεζα Τροφίμων. «Επισκέπτομαι τις @JacksonLeeTX18 & @LaCongresista μαζί με εθελόντριες για να πακετάρουμε γεύματα. Η Τράπεζα χρειάζεται πραγματικά χέρια να βοηθήσουν. Μπορείτε να έρθετε για μία βάρδια;» έγραψε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρωτοβουλία της Alexandria Ocasio-Cortez με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την ανακούφιση των πληγέντων, την οποία ανακοίνωσε μέσω Twitter, ήταν επιτυχής και το ποσό που θα λάβουν οργανώσεις αρωγής αστέγων και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ