ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η προειδοποίηση του δικηγόρου της Πολίτη μετά τις καταγγελίες για τον Σπυρόπουλο

Τι ανακοίνωσε ο δικηγόρος της για τα υβριστικά σχόλια στα social media

newsroom must

Η Χριστίνα Πολίτη, σύντροφος του ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου έχει επιλέξει να μιλά μόνο μέσω του δικηγόρου της για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τον σύντροφό της. 

Η γνωστή κοσμικογράφος μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού, με μία ανακοίνωση ζητά να σταματήσουν τα σχόλια σε βάρος της αφού δέχεται αμέτρητα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο. Προκειμένου να προστατευθεί η ίδια αλλά και το ανήλικο παιδί της, προειδοποεί μέσω του δικηγόρου της για προσφυγή στα δικαστήρια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κ. Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οποιαδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.

Σας καθιστούμε σαφές ότι σε περίπτωση επανάληψης οποιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και του ανηλίκου παιδιού της θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X