ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Αννίτα Δημητρίου στο must Μαρτίου

Τα πιο hot νέα trends, τα πιο ενδιαφέροντα στέκια και όλα όσα πρέπει να δεις, να ξέρεις και να κάνεις, στο must Μαρτίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 1/3 μαζί με την Καθημερινή

Η έντονη προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά και την έμφαση που δίνει στις λεπτομέρειες, αποδεικνύουν πως η Αννίτα Δημητρίου δεν ήρθε μόνο για να μείνει, αλλά και για να βοηθήσει στις μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν τον τόπο μας καλύτερο.

Μεγάλωσα στα ‘00s…
Το 2000 ήταν η αρχή μιας νέας εποχής, σ’ αυτό συμφωνούμε όλοι. Έχοντας μεγαλώσει μέσα στα ‘00s, είδα τη ζωή μου να γίνεται ευκολότερη. Από το dial-up μέχρι το wi-fi, από το Nokia 3310 μέχρι το Huawei P30 Pro και από τα βίντεο κλαμπ στις πλατφόρμες streaming, τα τελευταία είκοσι χρόνια η ζωή μας άλλαξε ριζικά. 

In a Knitted Fairytale
Η Μαρία Αριστείδου, παρά την πολυετή παρουσία της στον χώρο της μόδας, παραμένει σταθερά μια γνήσια σχεδιάστρια έχοντας τη δημιουργικότητα και τη φρεσκάδα που αναζητά κάθε καλλιτέχνης. Ρίχνοντας μια μάτια στην πιο πρόσφατή της συλλογή στο Παρίσι δεν μπορούσαμε να μη μάθουμε περισσότερα για αυτήν.

From the soul
Ένας Κύπριος στην Αμερική «παίζει» ανάμεσα σε θέατρο και μουσική και συστήνεται στον κόσμο με ένα ιδιαίτερο, μουσικό alter ego. O Χριστόφορος Ηλία μάς βάζει στον κόσμο του BIASED BEAST με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του τραγουδιού.

Rawthentic Lifestyle
Το 2020 φαίνεται να είναι το έτος όπου η βιομηχανία της μόδας θα αναλάβει δράση κατά της καταστροφικής κλιματικής αλλαγής με κύριο σύμμαχο τη βιωσιμότητα και το ηθικό πνεύμα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

Earthy tones and minimalism
Μία σχεδιάστρια που εξυμνεί τη θηλυκότητα μέσα από τον μινιμαλισμό που χαρακτηρίζει τα ρούχα της, δεν θα μπορούσε να ζει σε ένα διαμέρισμα αντίθετο απ’ αυτά που πρεσβεύει. Η Ζώη Σοφοκλέους μάς υποδέχτηκε στο σπίτι της στη Λεμεσό και, ταυτόχρονα, στον κόσμο της.

L’ enfant terrible
Έτσι τον ονόμασαν τα media, λόγω των προκλητικών και πρωτότυπων σχεδίων του. Ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές της βιομηχανίας της μόδας αποσύρθηκε και άφησε πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη. Ο Jean Paul Gaultier, είναι περισσότερα απ’ όσα νομίζεις.

8 Προορισμοί για το Πάσχα
Μετά από έναν έντονο χειμώνα, όσοι αγαπούν τα ταξίδια περιμένουν απλώς να ανοίξει ο καιρός για να βρουν τον επόμενο προορισμό. Με τις διακοπές του Πάσχα να πλησιάζουν, βρήκαμε τους must προορισμούς, για την ομορφότερη άνοιξη που θα δεις.

Thank god it’s pizza!
When the moon hits your eye like a big pizza pie, that's amore! Και λίγα λέει το γνωστό τραγούδι για το πιο αγαπητό φαγητό στον κόσμο. Ξεχάστε τις εποχές της βιομηχανικής πίτσας και ανακαλύψτε αγαπημένες επιλογές με custom-made και pizzaiolos πίτσες.

+

Pure chic fun
Είδαμε άπειρα σόου, αμέτρητες επιλογές και υπέροχες δημιουργίες και το μόνο σίγουρο είναι πως οι οίκοι, για τις συλλογές Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020, φανέρωσαν μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι σχεδιαστές βγήκαν έξω από τα δικά τους όρια, παρουσίασαν εξ ολοκλήρου νέες προτάσεις έχοντας πάντα υπόψη τους την ιστορία του οίκου που εκπροσωπούν. Χρώμα σε άφθονες δόσεις, ευφάνταστα prints, layers και αξεσουάρ συνθέτουν ίσως τις πιο fun εβδομάδες μόδας που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

Look and Be Smart
Διαχρονικά κομμάτια γίνονται οι πρωταγωνιστές της σεζόν με κύριο στοιχείο το μοντέρνο sustainability. Η φιλοσοφία πίσω από το νέο lifestyle μάς ωθεί να τους χαρίσουμε μια παντοτινή θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

Spring your world
Ξεχωρίσαμε πολυσυζητημένες εμφανίσεις και στοιχεία από τις πασαρέλες των σχεδιαστών, τα οποία γίνονται ο καμβάς για να δημιουργήσουμε fashionable looks βασισμένα στο προσωπικό μας στυλ. Επικεντρωθήκαμε σε 6 τάσεις που με δημιουργικότητα και φαντασία θα μας εμπνεύσουν για τις εμφανίσεις μας.

Ethical Issues
Με στόχο να εκφράσουν την οικολογική τους συνείδηση και την ανησυχία τους για το μέλλον του πλανήτη, γι’ αυτή την άνοιξη τα μεγαλύτερα brands μάς λανσάρουν δημιουργίες κατασκευασμένες από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Τα χρώματα, βέβαια, και οι σικάτες λεπτομέρειες δεν απουσιάζουν από τα sustainable trends.

+

Eternal Elegance
Αυτή τη σεζόν τα beauty brands υιοθέτησαν μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση όσον αφορά τα χρώματα και τις υφές. Ζωηρά χρώματα οποιαδήποτε ώρα της μέρας, eyeliner, ρουζ που μας ταξιδεύει σε άλλη δεκαετία, κλασικά looks με κόκκινο κραγιόν αλλά και έντονο highlighter για ενίσχυση του glass skin trend.

Nosing around
Οι νέες αφίξεις έρχονται για να εντυπωσιάσουν τους λάτρεις των αρωματικών δημιουργιών και να κατακτήσουν την όσφρηση, την καρδιά αλλά και το μυαλό μας. Από όλες τις συνθέσεις που έχουν φτάσει στην αγορά εμείς ξεχωρίσαμε τις παρακάτω.

AM to PM Pretty
Η Revlon με πρωτοποριακά προϊόντα παρέχει στις γυναίκες την απόλυτη φροντίδα και ομορφιά στο πρόσωπο. Οι ambassadors της μάρκας στην Κύπρο, Βαλάντω Τρύφωνος και Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου, μοιράζονται μαζί μας το αγαπημένο τους makeup look αλλά και μυστικά ομορφιάς.

Retinol power
Η ρετινόλη, το ισχυρό συστατικό αυξάνει την κυτταρική ανανέωση, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, επαναφέρει την ελαστικότητα και καταπολεμά τις δυσχρωμίες. Μάθετε γιατί πρέπει να την εντάξουμε στην καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησής μας.

+

Τα πιο hot νέα trends, τα πιο ενδιαφέροντα στέκια και όλα όσα πρέπει να δεις, να ξέρεις και να κάνεις, στο must Μαρτίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 1/3 μαζί με την Καθημερινή. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X