ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Άντρεα Κυριάκου στο must Αυγούστου που κυκλοφορεί αύριο

newsroom must

Με εξώφυλλο την πανέμορφη Άντρεα Κυριάκου κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα το νέο τεύχος του must.

Μοντέλο, παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια μπουτίκ, η Άντρεα παραδέχεται αλλά και αποδεικνύει μέσα από τη συνέντευξή της ότι πατά γερά στη γη, έχει περιεχόμενο και κάνει σταθερά βήματα χωρίς να προκαλεί. Μιλά για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Γιώργο Μερκή, που απασχόλησε τον τελευταίο καιρό τα social media και μοιράζεται μαζί μας τις απόψεις της για πολλά θέματα.

Διερωτηθήκατε ποτέ τι θέλουν οι Κύπριες στο… κρεβάτι; Το must ρώτησε 130 γυναίκες σχετικά με τα ταμπού και τις φαντασιώσεις τους και σας παραθέτει όλα όσα θέλετε να μάθετε σχετικά με την ερωτική τους ζωή.

Σκάνδαλα με το «καλημέρα» μοιράζει στο κοινό η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, το 2016, Hillary Clinton. To βιογραφικό της συζύγου του Bill, περιλαμάνει εκτός από σχέσεις με εμπόρους ναρκωτικών, και ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκες, αλλά και παραβιάσεις απορρήτων του FBI (πλούσια τα ελέη της δηλαδή). Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο νέο must για να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.

Matthew Zorpas (ο διάσημος Κύπριος blogger), Χρύσανθος Πανάς (o πρεσβευτής της Αθηναϊκής Ριβιέρας) και Kilian Hennesy (ο εγγονός του Louis Vuitton) μιλούν στο must για τη δουλειά και τη ζωή τους, ενώ η Ντένη Καλλιβωκά μας ταξιδεύει στην Καραϊβική της Μεσογείου, τη Χαλκιδική, και μας μαθαίνει δώδεκα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζαμε γι’ αυτήν.

Η μόδα της σεζόν προστάζει… bohemian ρούχα και αξεσουάρ. Το στυλ της Kate Moss έγινε τάση και το fashion team του περιοδικού σας δείχνει τον τρόπο να το πετύχετε.

Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού; Πάντα υπάρχει ένας λόγος (αλλά και ο τρόπος) για να απαλλαγούμε από τα λίγα περιττά που μας βασανίζουν. Μάθετε πώς να χάσετε 8cm σε μια βδομάδα, αλλά και τον τρόπο να πετύχετε την απόλυτη αναζωογόνηση σε σώμα και μυαλό.

Τέλος, η beauty editor επέλεξε τα καλύτερα αρώματα της αγοράς, και σας δείχνει τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ σας αυτή την εποχή, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη λαμπερή επιδερμίδα σας κάθε ώρα και στιγμή. 

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του must που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση