ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Άντρη Καραντώνη στο must Φεβρουαρίου

Όλα όσα πρέπει να δεις, να ξέρεις και να κάνεις, στο must Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 2/2 μαζί με την Καθημερινή.

Τη συναντήσαμε στην πιο ώριμή της φάση. Στα 27 της χρόνια, η Άντρη Καραντώνη πατάει γερά στα πόδια της, απολαμβάνοντας την επιτυχία στα επαγγελματικά και την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή. Ο έρωτας με τον Νεοκλή, η Αργυρώ, το νέο τους σπίτι, τα κιλά, οι κριτικές και ο πιο σημαντικός στόχος για το 2020.

Megxit: A Royal Revolution
Αν ασχολείσαι έστω και λίγο με την επικαιρότητα, σίγουρα έχεις ακούσει για το περίφημο #Megxit. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και προκάλεσαν χαμό στο Μπάκιγχαμ και τη Μεγάλη Βρετανία. Γιατί όμως έμειναν όλοι έκπληκτοι, είναι κάτι που δεν θα καταλάβουμε ποτέ.

True Crime Stories
Η Χριστιάνα Αρτεμίου είναι υπεύθυνη για μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπλήξεις των δύο τελευταίων σεζόν. Με την έναρξη του δεύτερου κύκλου, δεν θα μπορούσαμε να μην τη συναντήσουμε για μια συνέντευξη που αφορά τα πάντα πίσω από το «Κάρμα».

Ένας σύγχρονος ιππότης
Γοητευτικός, ταλαντούχος, γειωμένος και έτοιμος να κάνει τα πάντα για όσους αγαπά. Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας αληθινός ιππότης στην εποχή μας. Με επιρροές από τον Pyotr Ilyich Tchaikovsky, τον Claude Debussy και τον Ennio Morricone και έχοντας ως πρότυπα τους Διονύση Σαββόπουλο και Μάνο Χατζιδάκι και όχι μόνο, ο Κωστής αποδεικνύει πως η επιτυχία του δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά θέμα γνώσεων και προσπάθειας.

Αnd the Oscar goes to…
Mε τον «Joker» να δεσπόζει στις υποψηφιότητες, η φετινή απονομή δεν παρουσιάζει - προς το παρόν - ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Με τους βετεράνους και τις αυθεντίες να κρατούν ακόμη τα ηνία, το Hollywood μοιάζει καταδικαστικά συντηρητικό, παρά το παλιμπαιδιστικό παραλήρημα των τελευταίων απονομών.

In a Canvag world
Βιώσιμη μόδα, ηθική ή αλλιώς οικολογική μόδα είναι το πρότυπο παραγωγής που στοχεύει στο καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το φυσικό περιβάλλον, όχι στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Η Αριάνα Demian μάς ταξιδεύει μέσα από το brand της, «Canvag», λέει «όχι» στην υπερκατανάλωση και μας μαθαίνει όσα θα έπρεπε ήδη να ξέρουμε για τη βιωσιμότητα.

Living by design
Μια μέρα σαν τις άλλες, η make-up artist Άντρια Αναστασιάδου μάς άνοιξε το σπίτι της και μάς υποδέχτηκε στη ζωή της, γεμίζοντάς μας με τη θετική ενέργεια που τη διακατέχει.

Ραντεβού στη Φύση
Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που τους αρέσουν οι αυθημερόν εξορμήσεις, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από εμάς για το επόμενό σας day trip!

+

Dress Loud
Οι μεγάλοι οίκοι αφέθηκαν ελεύθεροι να δημιουργήσουν και γέμισαν τα τετράδια και τα smart phones μας με σημειώσεις για τις τάσεις της ερχόμενης σεζόν. Κάποια trends αφαιρούν ρούχα, κάποια προσθέτουν όγκο, οι υφές είναι εναλλακτικές και ιδιαίτερες, άλλα βάζουν χρώμα και άλλα μας πάνε πίσω στη δεκαετία του 1970. Για να μη μακρηγορούμε, εμείς εδώ ερχόμαστε για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση όλων όσα είδαμε και σας παρουσιάζουμε τις 7 τάσεις που ήταν έντονες στα σόου και, συνεπώς, καθορίζουν την ερχόμενη σεζόν.

Je m’appelle V
Συνδυασμοί χωρίς μεγάλη προσπάθεια, girly θηλυκότητα, πουκάμισα με όγκο, denim, μονοχρωμία και print μάς δείχνουν τη νέα κατεύθυνση της σεζόν.

For the love of mice
Αντλώντας έμπνευση από το κινεζικό ζωδιακό ημερολόγιο και το τιμώμενο ιερό του ζώο που φέτος είναι το ποντίκι, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας δημιουργούν φανταστικές επετειακές συλλογές με προτάσεις που κλέβουν την παράσταση.

+

Love Me More
Συγκεντρώσαμε 11 προϊόντα που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά και θέλουμε να τα κάνουμε εμείς δώρο στον εαυτό μας ως ένδειξη αγάπης και φροντίδας για να αναδείξουμε το σεξαπίλ μας.

Vitamin C power
Πλέον οι γυναίκες αναζητούν πληροφορίες για τη βιταμίνη C και τα οφέλη της στην επιδερμίδα. Λογικό αφού είναι μία από τις δημοφιλέστερες βιταμίνες μιας και εμπλέκεται σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού. Mάθετε τις δράσεις της, πώς να τη χρησιμοποιήσετε και επιλέξτε ένα από τα πολλά προϊόντα που φιγουράρουν στα ράφια της αγοράς.

Powerful Perfection
Το μακιγιάζ για τη σεζόν αυτή είναι δυναμικό με κλασικά στοιχεία, όπως το κόκκινο κραγιόν και το rouge στα μάγουλα, και εντάσσει το κλασικό μπλε χρώμα αλλά και την τάση του full βαμμένου βλεφάρου.

+

Τα πιο hot νέα trends, τα πιο ενδιαφέροντα στέκια και όλα όσα πρέπει να δεις, να ξέρεις και να κάνεις, στο must Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 2/2 μαζί με την Καθημερινή. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση