ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η AOC απαντάει στον Trump o οποίος την χαρακτηρίζει αμόρφωτη με τον πιο απολαυστικό τρόπο

«Δεν ξέρει τίποτα για το περιβάλλον. Πιθανώς δεν σπούδασε ποτέ…»

Η Alexandria Ocasio-Cortez απάτησε στον Πρόεδρο Donald Trump ο οποίος ισχυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες ότι η AOC δεν σπούδασε ποτέ και δεν γνωρίζει τίποτα για το περιβάλλον.

Μιλώντας σε μια εκστρατείας στο Old Forge της Πενσυλβανίας ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στην Alexandria Ocasio-Cortez και το σχέδιό της Green New Deal λέγοντας χαρακτηριστικά «AOC, άλλη μια ομορφιά. Είναι η σχεδιαστή του Green New Deal. Δεν ξέρει τίποτα για το περιβάλλον. Πιθανώς δεν σπούδασε ποτέ…»

Σε αυτές του τις δηλώσεις απάντησε η AOC η οποία του θύμισε μάλιστα και όσα είχε πει το 2019 όπου ο ίδιος ισχυριζόταν ότι οι «ανεμόμυλοι» (όπως τους αποκαλεί ο ίδιος) και ο θόρυβός τους προκαλούν καρκίνο. Μέσα από το Twitter η Cortez έγραψε «Wow, πραγματικά θλιβερό να ακούω τι σκέφτεται ένας τύπος που πιστεύει ότι οι «ανεμόμυλοι» προκαλούν καρκίνο, για την πολιτική μου για το κλίμα»

Η Ocasio-Cortez, που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης με πτυχίο στα οικονομικά και τις διεθνείς σχέσεις, χρησιμοποίησε την ευκαιρία να επισημάνει το Green New Deal ένα νομοσχέδιο που εισήγαγε και ο γερουσιαστής Bernie Sanders πέρυσι. Επιδιώκει να αναβαθμίσει την υποδομή δημόσιας στέγασης του έθνους για να παρέχει πιο προσιτή, βιώσιμη στέγαση, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αντέδρασαν αμέσως κατηγορώντας τον Trump ότι επιτίθεται με τέτοιο τρόπο συχνά σε δυναμικές γυναίκες και μεταφέρει λανθασμένες πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση