ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η αποκάλυψη που δεν περίμενες από την Κατερίνα Λέχου για το ''Είσαι το ταίρι μου''

Στον Τάσο Τρύφωνος.

newsroom must

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσος Τρύφωνος ''Τετ-α-Τετ'', μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Mega ''Eίσαι το ταίρι μου'' κι αποκάλυψε απίστευτα σκηνικά off camera που εμείς δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές».

Αποκαλύπτοντας πως τελικά επικράτησε μέσα σε καταξιωμένα μοντέλα, διότι μη γελιόμαστε και το πρόσωπο έχει και τις αναλογίες για να στηρίξει αυτό τον ρόλο.

Επίσης, αποκάλυψε πως συνεργάστηκε κρυφά με πρακτορείο μοντέλων για διαφημίσεις που ''έφυγαν'' στο εξωτερικό, διότι τότε τα πράγματα στο θέατρο ήταν αυστηρά και τα διαφημιστικά απαγορευόταν.

Να θυμίσουμε πως η κωμική σειρά του Mega προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 και σημείωσε τεράστια επιτυχία, ενώ προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση