ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η αποκάλυψη της Έλλης Στάη για το δελτίο του Mega

Στο Ολα Μπιπ βρέθηκε η Έλλη Στάη και όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για όλους και για όλα. Ανάμεσα σε όλα αποκάλυψε και την πρόταση που δέχτηκε από το MEGA.

«Εγώ αποκλείεται να παρουσιάσω δελτίο στο Mega. Ήταν μία έκπληξη το χθεσινό δελτίο, τόσους μήνες διαβούλευση για να γυρίσουν από κει που ξεκίνησαν. Εγώ δεν είδα δελτίο...Το να φύγει κάποιος και να επιστρέψει μπορεί να γίνει άνετα, δεν είναι αυτό το θέμα. Για ποιο λόγο σε αναγκάζουν να φύγεις και για ποιο γυρνάς... Πες μου εσύ! Που να ξέρω εγώ; Κατ' αρχήν ανανέωση τι σημαίνει; Η δημοσιογραφία θέλει εμπειρία, αυτό είναι στα συν... Βεβαίως μου κάνανε πρόταση, πιεστικά! Αλλάξανε γνώμη στο τέλος νομίζω, τσακωθήκανε, κάτι κάνανε. Η πρόταση μου έγινε πριν δύο μήνες. Εγώ δεν ξέρω ακριβώς πού στράβωσε, εγώ ξέρω αυτά που έχω ακούσει και έχω δει. Μου έκαναν πρόταση πολύ συγκεκριμένη και πολύ επίσημη».

Όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί αφού η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Έκανα μία πολύ σοβαρή συζήτηση. Μετά έμαθα ότι τσακώθηκαν μεταξύ τους. Τι είχανε μες στην ψυχή τους, μες στο μυαλό τους, δεν ξέρω. Μου είπαν αυτό. Ότι τσακωθήκανε μεταξύ τους. Αυτοί που μου έκαναν την πρόταση με τίμησαν και με την εξήγηση που μου έκαναν για την πρόταση. Μου είπαν ότι είμαι μία δημοσιογράφος που δεν εξαρτώμαι και δεν κάνω νταραβέρια. Για πολιτικό σχόλιο ήταν η πρόταση που μου έγινε. Παρουσιάστρια θα ήταν η Μαρία Σαράφογλου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS