ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Αθηνά Οικονομάκου περιγράφει την ιδιαίτερη πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές παντρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Ο πολιτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την γέννηση του γιου τους, και ο θρησκευτικός το περασμένο καλοκαίρι στην Μύκονο, ενώ οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν μυστικό το πού και πότε έγινε ο τρίτος γάμος τους. 

Ένα χρόνο μετά τον ερχομό του μικρού Μάξιμου, το ζευγάρι έχει βρει τις ισορροπίες του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Μάλιστα η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη τον ιδιαίτερο τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει γιατί δεν την ήθελαν στο MEGA

«Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί, το περίμενα. Ήξερα πως θα μπορούσε και να συμβεί. Ωστόσο όταν έγινε η πρόταση γέλαγα. Μου λέει αλήθεια σου λέω. Έκανε παραδοσιακή πρόταση γάμου με ένα κοχύλι που είχε βρει στην άμμο.

Ήταν αυθόρμητο, δεν ήταν προγραμματισμένο. Δεν το φανταζόταν ούτε ο ίδιος. Για αυτό και εγώ αν έβλεπα μονόπετρο προφανώς και θα ήξερα πως μπήκε σε μια διαδικασία. Λέω βρήκε κοχύλι μου μοιάζει με δαχτυλίδι και μου κάνει πλάκα. Οπότε μέχρι να πειστώ πέρασε πολύ ώρα μέχρι να καταλάβω πως το εννοεί.

Αφού μου έκανε πρόταση γάμου και εννοείται δέχτηκα, μετά συζητήσαμε αν θα κάνουμε πρώτα γάμο ή παιδί. Αποφασίσαμε πως θέλουμε πρώτα παιδί και δεν μας ενδιαφέρει το πρακτικό της υπόθεσης», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε το απόσπασμα:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση