ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η αυστηρή κριτική της Χρυσούλας Διαβάτη για την εκλογή συναδέλφων της

Χειμαρρώδης και εκρηκτική όπως πάντα, η Χρυσούλα Διαβάτη δεν μάσησε τα λόγια της όταν βρέθηκε χθες (7/7) στο εκλογικό πάνελ του Αlpha. Η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τους συναδέλφους της που μπαίνουν στην πολιτική σκηνή, με τον Αντώνη Σρόιτερ να την ρωτά συγκεκριμένα για την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη στο Ευρωκοινοβούλιο τον προηγούμενο μήνα. 

«Για όνομα του Θεού! Να πουν τα προβλήματά μας στο Ευρωκοινοβούλιο; Με ποιον τρόπο, με ποια μόρφωση; Με ποια καλλιέργεια; Με τι πανεπιστημιακές περγαμηνές; Εγώ έτσι ξέρω, έτσι μεγάλωσα σε αυτόν τον τόπο. Δεν είμαστε ούτε Βαλκάνιοι, ούτε Ευρωπαίοι - δεν αισθάνθηκα ποτέ Ευρωπαία. Είμαστε Έλληνες! Πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, τις ρίζες μας, ότι είμαστε στο λίκνο του κόσμου όλου» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως πρόσθεση μάλιστα, η ίδια δεν έχει ψηφίσει ποτέ συνάδελφό της, όταν έβαλε υποψηφιότητα στις εκλογές.

Η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε με αυστηρό ύφος και όσον αφορά τα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα. 

«Έλα καλέ; Πού τις είδατε; Για όνομα του Θεού! Καμία καλή διάθεση! Εγώ είμαι τελείως από το άλλο άκρο και το ξέρετε πολύ καλά, δεν υπάρχει πια άλλη υπομονή. Εγώ δεν βλέπω ούτε καμία πρόοδο, ούτε καμία ανάπτυξη. Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή αν δεν βλέπω καλά. Ξεκινάς φτωχός, με όνειρα, δουλεύεις, αγωνίζεσαι επάξια χωρίς να είσαι προσκολλημένος σε κόμματα, προκόβεις και πεθαίνεις φτωχός. Εγώ αυτό κατάλαβα κι εκεί φτάσαμε. Υπάρχει μια απαξίωση για όλους τους ανθρώπους κι αυτό εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί να μη λαμβάνεις υπόψιν σου τον λαό, τους ανθρώπους, τη γνώμη σου, να είσαι τόσο καβαλημένος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrities που μπήκαν στην Βουλή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση