ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η Βασιλική Παπαμιχαήλ στο must Αυγούστου

Μία από τις πιο φρέσκες παρουσίες της κυπριακής τηλεόρασης «ξεδιπλώνεται» σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού και την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου. H Βασιλική Παπαμιχαήλ, πάντα με χαμόγελο και τρέλα, αποχαιρετά το καλοκαίρι, μιλώντας μας για όσα της άφησε η σεζόν που πέρασε αλλά και για τα σχέδιά της στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον.

Πόσο influencing αντέχεις;
Η απάντηση είναι «όχι πάρα πολύ». Δεν έχουμε θέμα με τους influencers, έχουμε φίλους influencers. Αλλά οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ο καιρός που οι λογαριασμοί των αγαπημένων μας Insta προσωπικοτήτων παίρνουν φωτιά κι έναν σχολιασμό δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε. Άλλωστε, οι μέρες μας ξεκινούν πάντα με ένα scrolling down.

Ταξιδεύοντας στον χρόνο
Ένα παραμύθι διαφορετικό από τα άλλα, που εξυμνεί την άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Αθηένου μέσα από μια ευφάνταστη ιστορία. Αυτό παρουσιάζουν η Σάντη Αντωνίου και η Έλενα Τσιγαρίδου στην «Κλωστή της Υπομονής».

Happy new fifty!
Η μέση ηλικία σε επαναδιαπραγμάτευση με το είναι της, γυναίκες που στα 50 μοιάζουν, αν όχι 30άρες, 40άρες, κι ένας νέος, άλλος κόσμος που μόλις ξεκίνησε να μας συστήνεται.

The renaissance of romance
Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, νέες και ταλαντούχες σχεδιάστριες της Κύπρου ξεδιπλώθηκε πρώτη φορά στο φετινό Must Fashion The Anniversary Event. Με τον ρομαντισμό να πηγάζει διάχυτος, η Βανέσσα Χατζηιωσήφ εμπνέεται από το παλιό Χόλιγουντ και σχεδιάζει ρόμπες και slip dresses και καταφέρνει να ξεχωρίσει αβίαστα στον χώρο της κυπριακής μόδας.

Έμεινες Κύπρο; Εδώ να πας!
Είτε επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είτε επειδή δεν είναι δική σου επιλογή, είτε επειδή δεν ξέρεις ποτέ να βάλεις άδεια, όποιος κι είναι ο λόγος που αποφασίζεις τελευταία στιγμή να κλείσεις για τις διακοπές σου, εμείς σου βρήκαμε πού να πας και να περάσεις τέλεια στον τόπο μας! Κλείσε τώρα δωμάτιο σε όμορφα πολυτελή καταλύματα και απόλαυσε στο έπακρον την κυπριακή φιλοξενία και αρχιτεκτονική.

Γοητεία και Στυλ
Ταλαντούχα, έξυπνη, δυναμική και πρέσβειρα της ανεπιτήδευτης κομψότητας, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετική από τις συζύγους των πρωθυπουργών που έχουν προηγηθεί. 

+

Shades of Summer
Ανέμελο look, μοντέρνες ή κλασικές γραμμές; Το dress code μας εμπνέεται από τα ελληνικά νησιά και ακολουθεί τη διάθεση της στιγμής. Βολάν, ρίγες, μεταλλιζέ υφάσματα και έντονα κοψίματα αναμειγνύονται με χρυσά κοσμήματα και ψάθινα αξεσουάρ για το πιο αισθησιακό αποτέλεσμα.

Swimsuit and waves
To απαραίτητο κομμάτι των διακοπών μας και πιστός σύμμαχός μας για ωραίο μαύρισμα. To μαγιό μας δεν το αποχωριζόμαστε στιγμή, ακόμα και αν βολτάρουμε στην πόλη.

Summer thoughts
Μπορεί το μυαλό μας αυτή την περίοδο να βρίσκεται σε ελληνικά νησιά, εξωτικές παραλίες, γραφικά ταβερνάκια, πανέμορφα χωριά και ξέφρενα beach parties, ωστόσο, η μόδα και ο κόσμος της δεν σταματά να μας ενδιαφέρουν.

Disco cuture
Φανταστικές δημιουργίες, παστέλ, γήινες αποχρώσεις και μια ντίσκο ατμόσφαιρα λίγο διαφορετικής απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει. Αυτό περιλάμβανε η Haute Couture συλλογή του οίκου Fendi και, η αλήθεια είναι, τη λατρέψαμε.

+

You glow girl
Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ταυτισμένοι με το χρώμα και την έντονη διάθεση για πειραματισμό στο μακιγιάζ μας. Επιλέγουμε, λοιπόν, έντονες σκιές, δημιουργούμε φωτοσκιάσεις με highlighter και τιμούμε το bronzer, δημιουργώντας τα πιο ευφάνταστα makeup looks.

Skincare guru
Η Αναστασία Αχιλλέως, την οποία η Financial Times χαρακτήρισε «magic hands», έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τη μοναδική θεραπεία της, η οποία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή περιποίηση προσώπου. Εμείς τη συναντήσαμε και μάθαμε για την τεχνική της και όχι μόνο.

Ανάγκη για ενυδάτωση
Για τις αυξημένες απαιτήσεις της επιδερμίδας αυτή την περίοδο, βρήκαμε τα προϊόντα που θα τη βοηθήσουν να ανακτήσει τη λάμψη της, να αναπληρώσει τα χαμένα επίπεδα υγρασίας και να αποκτήσει περισσότερη ελαστικότητα.

+

Tα πιο hot νέα πρόσωπα, οι τάσεις, το shopping list του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού και ό,τι καλύτερο ''παίζει'' στην Κύπρο και στον κόσμο στο must Αυγούστου που κυκλοφορεί σήμερα. 

Δώρο μαζί με το must Αυγούστου τα βιβλία που αγαπήσαμε.
Η σειρά περιλαμβάνει δημοφιλή έργα Ελλήνων και ξένων κλασικών συγγραφέων. Με αφετηρία τη σημερινή Κυριακή, θα κυκλοφορήσουν αρχικά οκτώ βιβλία – από τα πιο γνωστά της παγκόσμιας εφηβικής λογοτεχνίας: «Το νησί των θησαυρών», του Ρόμπερτ Λούις Στήβενσον• «Τομ Σόγερ», του Μαρκ Τουαίην• «Πήτερ Παν», του Τζέιμς Μάθιου Μπάρι• «Χάιντι», της Γιοχάνα Σπίρι• «Μικρός Πρίγκιπας», του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ• «Παραμύθι χωρίς όνομα», της Πηνελόπης Δέλτα• «Μικρές Κυρίες», της Λουίζα Μέι Αλκοτ και «Μόγλης - Το βιβλίο της ζούγκλας», του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση