ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Η βασίλισσα Ελισάβετ μού θυμίζει την μητέρα μου»

Όσα αποκάλυψε ο Πλανητάρχης από την Βρετανία.

newsroom must

Η Βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχτηκε και επίσημα το ζεύγος Joe και Jill Biden στο Παλάτι, καθώς τις τελευταίες μέρες λαμβάνει χώρα το συνέδριο των G7 στην Κορνουάλη.

Κατά την άφιξή του, το προεδρικό ζεύγος απήλαυσε τους φρουρούς του Παλατιού που τους απηύθυναν βασιλικό χαιρετισμό, αλλά και την μπάντα που έπαιξε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο. Στην συνέχεια συνόδευσαν την βασίλισσα για τσάι στα ιδιαίτερα διαμερίσματά της στο κάστρο του Windsor, όπου και διαμένει μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Μετά την επίσκεψη, ο Joe Biden είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, λέγοντας ότι η μονάρχης ήταν «πολύ ευγενική» και του «θύμισε την μητέρα» του (η Katherine Biden πέθανε το 2010 σε ηλικία 92 ετών).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Σε ερώτηση για το αν μπορούν να συγκριθούν ο ίδιος απάντησε «Δεν νομίζω ότι θα προσβληθεί αλλά μου θύμισε τη μητέρα μου, το βλέμμα της και η γενναιοδωρία της. Είχαμε μια μακρά συζήτηση και ήταν πολύ γενναιόδωρη».

Συνεχίζοντας, είπε, αναφορικά με την ζωή στον Λευκό Οίκο, «Θα μπορούσαμε να χωρέσουμε τον Λευκό Οίκο στην αυλή σας» αναφερόμενος στο κάστρο Windsor. Τέλος, ερωτηθείς αν προσκάλεσε τη βασίλισσα στον Λευκό Οίκο, είπε «ναι».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X