ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Βίκυ Καγιά και οι αποκαλύψεις για τον διαζύγιό της

Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης αποφάσισαν το περασμένο καλοκαίρι να δώσουν οριστικό τέλος στον γάμο τους και άφησαν πίσω τους αυτό που έχτιζαν τα τελευταία 2.5 χρόνια!

Παρόλο, όμως, που τουλάχιστον η γνωστή παρουσιάστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της, γνωρίζοντας νέο σύντροφο, μίλησε στο περιοδικό Shape για τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία.

«Είναι πολύ πιο ειλικρινές και πολύ πιο σωστό να τελειώνεις κάτι που νιώθεις ότι δεν πάει άλλο, παρά να µένεις σε κάτι το οποίο διαρκώς θα βαλτώνει. Όταν έχεις κάνει τις προσπάθειές σου και βλέπεις ότι δε συναντιούνται οι δρόµοι σας µε τον άλλο, τότε είναι καλύτερα να το αποδέχεσαι και να το σταµατάς», εξήγησε η Βίκυ Καγιά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Καµιά φορά οι άνθρωποι µπαίνουν σε µία σχέση µε τις καλύτερες προθέσεις και τελικά δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Όπως γράφει ο Antoine De Saint Exupery στο Μικρό Πρίγκιπα: “Αγάπη δεν είναι να κοιτά ο ένας τον άλλο. Αγάπη είναι να κοιτάνε και οι δύο στην ίδια κατεύθυνση”. Δεν έχει, λοιπόν, να κάνει µε το κατά πόσο ιδανικός και τέλειος είναι ο καθένας, αλλά µε το κατά πόσο οι δύο έχουν τα ίδια όνειρα και πεποιθήσεις. Αυτό που είµαι εγώ ίσως είναι αντίθετο µε αυτό που είναι ο άλλος. Δε φταίει κανείς. Έτσι είναι».

Ακόμα, εξομολογήθηκε για το αν θα προχωρούσε σε δεύτερο γάμο. «Ένα διαζύγιο δεν είναι καθόλου ανασταλτικός παράγοντας για δεύτερο γάµο. Ένα διαζύγιο είναι και µια νέα αρχή. Δεν υπάρχει αλάθητος και τέλειος. Κάνεις την απογραφή των λαθών σου, την αυτοκριτική σου, βλέπεις τι υπερεκτίµησες και τι υποτίµησες και έτσι κάπου καταλήγεις και βλέπεις πού βρίσκεσαι. Και προχωράς

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση