ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Βίκυ Καγιά μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της

Ο γάμος της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη τελείωσε μετά από ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Η Βίκυ δεν έχει μιλήσει για αυτό, καθώς θέλει να προχωρήσει στη ζωή της. Όλο το καλοκαίρι ακούγαμε φήμες για όλο αυτό και τώρα η ίδια η Βίκυ μίλησε μπροστά στην κάμερα για αυτό.

Το top model βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης στον ANT1 και σχολίασε τον χωρισμό της με τον Νίκο Κριθαριώτη.

"Έχει βγει το διαζύγιο μου με τον Νίκο Κριθαριώτη" αποκάλυψε η Βίκυ και συνέχισε: «Ο χωρισμός είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία και περάσαμε από πολλά κύματα... Αν δυο άνθρωποι καταλάβουν πως δεν ταιριάζουν είναι λάθος να μένουν μαζί. Παντρευτήκαμε επειδή ήμασταν ερωτευμένοι. Όταν είσαι ερωτευμένος και μπαίνεις σε μια σχέση, τα βλέπεις όλα αλλιώς και νομίζεις πως κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν».

Και προσθέτει: "Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός. Θέλω να είναι καλά και ευτυχισμένος. Έχουμε καλή σχέση ήταν ευχαριστημένος μαζί μου και εγώ για αυτόν". Μάλιστα τόνισε πως και ένα παιδί να είχαν την ίδια απόφαση θα έπαιρναν! Στο τέλος συμπληρωσε πως αν δει τον Νίκο με μια άλλη γυναίκα, δεν θα ζηλεύσει.

Δείτε το βίντεο!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση