ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Britney Spears στο δικαστήριο

Η κατάθεση στο δικαστήριο στο Los Angeles.

newsroom must

Ίσως, μια από τις μεγαλύτερες μάχες που θα χρειαστεί να δώσει στην ζωή της η Britney Spears, να είναι και αυτή ενάντια στον πατέρα της, ο οποίος είχε οριστεί ως κηδεμόνας και διαχειριστής της περιουσίας της τα τελευταία 13 χρόνια, όταν η ίδια είχε νοσηλευτεί για ψυχιατρική θεραπεία μετά την δημόσια κατάρρευσή της.

Έτσι, η ίδια, με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα, παρευρέθηκε στο δικαστήριο του Los Angeles, για να δώσει κατάθεση, με το αίτημά της να παραμένει ένα, «να πάρω πίσω την ζωή μου» όπως είπε, με τον Jamie Spears να διατηρεί τον έλεγχο τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής της ζωής.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, είπε (Guardian)στην κατάθεσή της «Θέλω να σταματήσει η κηδεμονία χωρίς να γίνει αξιολόγησή της, αυτή η κατάσταση μου έχει κάνει περισσότερο κακό παρακαλώ. Δικαιούμαι να έχω μια ζωή, είμαι πολύ καλή σε αυτό που κάνω. Το μόνο που θέλω είναι να διαχειρίζομαι εγώ τα δικά μου χρήματα, και να μοιραστώ την ιστορία μου με τον κόσμο. Θέλω να έχω την δυνατότητα να εισακουστώ». Ενώ συμπλήρωσε και σοκαριστικές λεπτομέρειες για το ότι ο πατέρας της, την ανάγκαζε να δουλεύει παρά την θέλησή της, και ότι της απαγορεύει να παντρευτεί και να φέρει στον κόσμο ακόμη μια ζωή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@freebritneyla)

Επιπρόσθετα, ανάμεσα στα αιτήματα της Spears, είναι να αφαιρεθούν τα χάπια αντισύλληψης που πίνει, για να προσπαθήσει να τεκνοποιήσει στο προσεχές μέλλον, αποκαλύπτοντας ότι ο Jamie δεν την άφηνε να παρακολουθείτε από γιατρό. Ενώ ταυτόχρονα, απαγορεύεται να μπαίνει στο αμάξι με τον σύντροφό της, ούτε να βλέπει κάποιους από τους φίλους της.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι πλέον το κίνημα #freebritney είναι πιο δυνατό από ποτέ τουλάχιστον στα social media, με όλους τους fans –και όχι μόνο, της τραγουδίστριας να στέκονται στο πλευρό της, στην προσπάθεια που κάνει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Η τελική απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να σημειωθεί σήμερα (24/06), τοπική ώρα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(@freebritneyla)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση