ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Camilla μιλά για την κατάσταση υγείας του πρίγκιπα Φίλιππου

Οι δηλώσεις της Camilla για την παραμονή του συζύγου της βασίλισσας στο νοσοκομείο

newsroom must

Όπως είναι γνωστό, ο πρίγκιπας Φίλιππος στις 17 Φεβρουαρίου εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII, για προληπτικούς λόγους - όπως ανέφερε σε επιστολή του το παλάτι του Μπάγκιγχαμ. Λίγες μέρες μετά την εισαγωγή του πρίγκιπα, λόγω λοίμωξης αλλά και προϋπάρχουσας καρδιακής πάθησης, μεταφέρθηκε από ιδιωτική κλινική στο νοσοκομείο St Bartholomew’s στο Σίτυ του Λονδίνου - γεγονός που ανησύχησε τους φαν της βασιλικής οικογένειας.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του Φίλιππου βρέθηκε και ο γιος του Κάρολος ενώ όλα τα βασιλικά μέλη έστειλαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Και ενώ οι royals αποφεύγουν συνήθως να απαντάνε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με θέματα υγείας των υπόλοιπων μελών, η Camilla βρέθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου σε εμβολιαστικό κέντρο στο Κρόιντον του νοτίου Λονδίνου και όταν ρωτήθηκε για την υγεία του πεθερού της από εθελόντρια, πέρα από την ελαφριά βελτίωση, αποκάλυψε ότι κάποιες στιγμής ο δούκας του Εδιμβούργου αισθάνεται πόνους. Πρόσθεσε ότι η βασιλική οικογένεια «κρατά σταυρωμένα τα δάχτυλα», ευχόμενη δηλαδή ταχεία ανάρρωσή του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X