ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η αλήθεια είναι πως η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις λίγες γυναίκες οι οποίες συζητιούνται έντονα για τα κιλά τους... και αυτό επειδή μάλλον η παρουσιάστρια σημειώνει αρκετές αυξομειώσεις βάρους. 

Μιλώντας στην εκπομπή της στο youtube για την απώλεια βάρους που πέτυχε πριν το καλοκαίρι, η Σίσσυ είπε: «Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.'Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές... Έτρωγα τέσσερα γεύματα... ».

Έπειτα, η παρουσιάστρια που έχασε 17 κιλά πριν το καλοκαίρι, αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου χαλάρωσε και έφαγε λίγο παραπάνω! Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πήρε τρία κιλά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ